Στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 3/8/2022, λίγο πριν τις 11 το πρωί η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της.
Οι δυο γυναίκες σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυση σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια – παππούδες -δεν επισκέπτονταν τη Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απ'έξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός τους.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Alfavita Newsroom