ert-biasmos-lesvo
«Την εκβίαζε και την απειλούσε» - Οργή της μητέρας για το βιασμό της κόρη της

Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης στη Λέσβο έξω από τα δικαστήρια όπου το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν τις 10:00 οδηγήθηκε ο αστυνομικός και προπονητής για τον βιασμό της 14χρονης αθλήτριας του.

«Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» φώναζε η μητέρα.

Ο 53χρονος αστυνομικός αποδοκιμάστηκε στα δικαστήρια της Λέσβου, όπου παρόντες ήταν και οι γονείς της 14χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της. Ο 53χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί. Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, κάτω από ισχυρή αστυνομική φρούρηση. Έξω από τα δικαστήρια δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από συγκεντρωμένους μεταξύ των οποίων και οι γονείς της 13χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της.

Στον ανακριτή παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο Αθηνών, αφού ο δικηγόρος της Μυτιλήνης που είχε διορίσει παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι και κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

«Την εκβίαζε και την απειλούσε»

Η μητέρα της ανήλικης είπε νωρίτερα σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο. 

Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018».

Σύμφωνα με τον πατέρα της14χρονης ο προπονητής «έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της 14χρονης και η άρνησή της να πάει στην προπόνηση, κίνησαν τις υποψίες της μητέρας η οποία αποφάσισε να δει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιδιού κι εκεί ανακάλυψε τις συνομιλίες της με τον 53χρονο αστυνομικό και προπονητή της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, για περισσότερους από έξι μήνες η 14χρονη υπέκυπτε στις σεξουαλικές ορμές του προπονητή της. Τα όσα περιγράφονται στην δικογραφία τόσο από την ανήλικη όσο και από την μητέρα της προκαλούν ανατριχίλα.

Οι κάτοικοι του νησιού κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας, ενώ οι γονείς των αθλητριών της τοπικής ομάδας βόλεϊ τον εμπιστεύονταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο τα παιδιά τους στο σπίτι μετά τις προπονήσεις.

Το ψεύτικο προφίλ στο facebook

Ο 53χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο νησιού φέρεται να είχε πλησιάσει κι άλλες ανήλικες, ενώ επικοινωνούσε μέσω λογαριασμού με ψευδώνυμο με τα κορίτσια. Ο συλληφθείς διατηρούσε λογαριασμό στα social media με το όνομα «Μέγας Αλέξανδρος».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oplosxoleio
Ασύλληπτο! Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να φέρουν οπλισμό στο σχολείο, σύμφωνα με νόμο που ψήφισε η Βουλή
Ο νόμος προβλέπει προϋποθέσεις: Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να φέρουν οπλισμό πρέπει, μεταξύ άλλων, να περάσουν πρώτα 40 ώρες «βασικής εκπαίδευσης...
Ασύλληπτο! Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να φέρουν οπλισμό στο σχολείο, σύμφωνα με νόμο που ψήφισε η Βουλή
ΔΑΣΚΑΛΑ
Τοξικό το κλίμα στα σχολεία λίγο πριν διακοπές του Πάσχα λόγω των πιέσεων του υπουργείου Παιδείας
Ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών βιώνει υψηλή ή μεσαία συναισθηματική εξάντληση, ενώ καταγράφεται επίσης ότι ένα ακόμη μεγαλύτερο τμήμα...
Τοξικό το κλίμα στα σχολεία λίγο πριν διακοπές του Πάσχα λόγω των πιέσεων του υπουργείου Παιδείας
10 γυμνασιο παπαγου
Τεράστια επιτυχία: Το «ψηφιακό» Υπουργείο άφησε 345 μαθητές με κενά εκπαιδευτικών από την αρχή της χρονιάς ως τώρα!
Λήγει το σχολικό έτος κι ακόμα να καλύψουν τα κενά -και μάλιστα στην Αθήνα, στου Παπάγου! Στα «κάγκελα» οι γονείς...
Τεράστια επιτυχία: Το «ψηφιακό» Υπουργείο άφησε 345 μαθητές με κενά εκπαιδευτικών από την αρχή της χρονιάς ως τώρα!
w29-81121enisxytikhdidaskalia.jpg
Ενισχυτική Διδασκαλία: Πώς ένας απαραίτητος θεσμός για τους μαθητές κατέληξε σε «πρεκαριάτο» για τους εκπαιδευτικούς...
Το πρεκαριάτο, από το λατινικό precarious (που σημαίνει αβέβαιος, ανασφαλής), είναι όρος που εμφανίζεται από τη δεκαετία του '80 για τα σύγχρονα...
Ενισχυτική Διδασκαλία: Πώς ένας απαραίτητος θεσμός για τους μαθητές κατέληξε σε «πρεκαριάτο» για τους εκπαιδευτικούς...