Βιασμός ανήλικης στη Λέσβο: Απολογείται ο αστυνομικός – «Είναι κτήνος» λένε οι γονείς της 14χρονης
«Ένα κτήνος είναι και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι» λέει η μητέρα της 14χρονης

Ενώπιον του ανακριτή Λέσβου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο αστυνομικός και προπονητής, που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη αθλήτριά του. Η έρευνα των Αρχών έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του στα social media καθώς και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, λέει μεταξύ άλλων:

«Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018».

«Ένα κτήνος είναι και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» είπε η μητέρα.

Ο πατέρας της 14χρονης, επίσης μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας: «Έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της 14χρονης και η άρνησή της να πάει στην προπόνηση, κίνησαν τις υποψίες της μητέρας η οποία αποφάσισε να δει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιδιού κι εκεί ανακάλυψε τις συνομιλίες της με τον 53χρονο αστυνομικό και προπονητή της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, για περισσότερους από έξι μήνες η 14χρονη υπέκυπτε στις σεξουαλικές ορμές του προπονητή της. Τα όσα περιγράφονται στην δικογραφία τόσο από την ανήλικη όσο και από την μητέρα της προκαλούν ανατριχίλα.

Οι κάτοικοι του νησιού κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας, ενώ οι γονείς των αθλητριών της τοπικής ομάδας βόλεϊ τον εμπιστεύονταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο τα παιδιά τους στο σπίτι μετά τις προπονήσεις.

Το ψεύτικο προφίλ στο facebook

Ο 53χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο νησιού φέρεται να είχε πλησιάσει κι άλλες ανήλικες, ενώ επικοινωνούσε μέσω λογαριασμού με ψευδώνυμο με τα κορίτσια. Ο συλληφθείς διατηρούσε λογαριασμό στα social media με το όνομα «Μέγας Αλέξανδρος».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οι «Σεϋχέλλες» της Αττικής: Η παραλία-έκπληξη μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα!

Προσοχή! Ανακαλείται εμφιαλωμένο νερό λόγω πιθανής μόλυνσης

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

lipos-stin-koilia
Σπλαχνικό λίπος: Ο αόρατος κίνδυνος και πώς να τον αντιμετωπίσετε
Το σπλαχνικό λίπος είναι ο λιπώδης ιστός που βρίσκεται βαθιά στην κοιλιακή χώρα, περιβάλλοντας ζωτικά όργανα όπως το συκώτι, το στομάχι και τα έντερα.
Σπλαχνικό λίπος: Ο αόρατος κίνδυνος και πώς να τον αντιμετωπίσετε
gymnastiki
Πώς το 12-3-30 στο διάδρομο μπορεί να αλλάξει τη φυσική σου κατάσταση
Η μέθοδος 12-3-30 έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο μέσω του TikTok, προσφέροντας έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο για να κάψετε θερμίδες.
Πώς το 12-3-30 στο διάδρομο μπορεί να αλλάξει τη φυσική σου κατάσταση
alkool
Ποια αλκοολούχα ποτά δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη
Πολλοί καταφεύγουν στην κατάψυξη για να δροσίσουν γρήγορα τα αγαπημένα τους αλκοολούχα ποτά, όμως αυτή η μέθοδος σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να...
Ποια αλκοολούχα ποτά δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη
mitsotakis
Μητσοτάκης: Οι παράνομες είσοδοι δεν θα οδηγούν σε νόμιμη εγκατάσταση

Σε μια συγκυρία κατά την οποία η Ευρώπη καλείται να επανεξετάσει τη στρατηγική της για το μεταναστευτικό, ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε σαφές και...

Μητσοτάκης: Οι παράνομες είσοδοι δεν θα οδηγούν σε νόμιμη εγκατάσταση