Γυναικοκτονία: Αυτή είναι η 56χρονη που "μαρτύρησε" στα χέρια του συζύγου της
Τα σημάδια στην άτυχη γυναίκα από την απίστευτη αγριότητα της δολοφονίας της ήταν εμφανή και όσοι είδαν το σκηνικό του εγκλήματος, "πάγωσαν".

Συγκλονίζει την Κρήτη και όχι μόνο η νέα γυναικοκτονία. Σύζυγος, 60 ετών, σε χωριό του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο Άνω Μαλάκι, κατέσφαξε με απίστευτη αγριότητα την γυναίκα του, την άτυχη Γεωργία, ετών 56.

Οι συνθήκες της φρικιαστικής δολοφονίας σοκάρουν και οι αστυνομικοί που αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα δεν πίστευαν στα μάτια τους. Τα σημάδια στην άτυχη γυναίκα -κομμώτρια στο επάγγελμα- από την απίστευτη αγριότητα της δολοφονίας της ήταν εμφανή και όσοι είδαν το σκηνικό του εγκλήματος, "πάγωσαν".

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι, το οποίο είχε 4 παιδιά, είχε έντονες προστριβές λόγω προβλημάτων (το θύμα φέρεται να ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν), αλλά σήμερα η κατάσταση ξέφυγε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive.gr, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες σε ακόμη ένα καυγά και ο 60χρονος έσφαξε με μανία την 56χρονη στον χώρο της κουζίνας. Βέβαια, αυτές οι πληροφορίες μένει να αποδειχθούν και στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που διενεργείται.

Ο γιος του πολύτεκνου ζευγαριού ήταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκείνος που ενημέρωσε τις αρχές για το φρικτό έγκλημα που έγινε σήμερα, πρωί της Κυριακής. Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς, τίποτα δεν προμήνυε το κακό, αφού πριν από μερικές μέρες είχαν χαρές και γλέντια στο σπίτι επειδή το ζευγάρι πάντρεψε ένα του παιδί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συζυγοκτόνος, μετά την πράξη του έφυγε από το σπίτι, για να παραδοθεί λίγο αργότερα τις αστυνομικές αρχές. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Κλειστά σχολεία σήμερα 12/1:  Η νέα λίστα

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smokefree το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
ΕΚΠΑ: Τέλος το τσιγάρο σε όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους
Εγκρίθηκε το «Σχέδιο Αποτροπής Καπνίσματος» του ΕΚΠΑ - Ολική απαγόρευση για συμβατικά, ηλεκτρονικά και θερμαινόμενα καπνικά προϊόντα
ΕΚΠΑ: Τέλος το τσιγάρο σε όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους
κλήμα
Το Κλήμα του Παυσανία: Το ζωντανό μυστήριο 3.000 ετών και μήκους 100m στην καρδιά της Πελοποννήσου
Το βίντεο του καναλιού Up Stories παρουσιάζει την ιστορία, τους μύθους και τη σημερινή κατάσταση του Κλήματος του Παυσανία
Το Κλήμα του Παυσανία: Το ζωντανό μυστήριο 3.000 ετών και μήκους 100m στην καρδιά της Πελοποννήσου
astinomia-peripoliko
Κρήτη: Μαθητής Δημοτικού κατήγγειλε την μητέρα του για ενδοοικογενειακή βία
Η μητέρα συνελήφθη μετά την καταγγελία του 11χρονου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τον έσπρωξε και του έβαλε τις φωνές
Κρήτη: Μαθητής Δημοτικού κατήγγειλε την μητέρα του για ενδοοικογενειακή βία