astinomia-egklima
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Μία ακόμη μητροκτονία σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη - Πρωτοφανής βιαιότητα από τον δολοφόνο

Η 84χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ανήμπορη να αντιδράσει ξεψύχησε με τρόπο που σοκάρει, καθώς ο 59χρονος γιος της τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα, της έμπηξε ένα σπασμένο μπουκάλι στην κορυφή του κεφαλιού ενώ το τέλος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Όπως ανέφερε στη Voria.gr η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή, "ήταν κακοποιημένη με πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα" με τον γιο της να χαρακτηρίζεται ως "ψυχασθενής με χρόνιους εγκλεισμούς στα ψυχιατρεία".

"Τα χτυπήματα έγιναν με τα χέρια (σ.σ. από τον δράστη) και με ένα αιχμηρό αντικείμενο στην αριστερή βρεγματική χώρα, δηλαδή στην κορυφή του κεφαλιού, μάλλον με σπασμένο μπουκάλι. Όλα τα άλλα χτυπήματα τα έκανε με τα χέρια", τόνισε.

Η ιατροδικαστής ακόμη ανέφερε ότι η 84χρονη "πέθανε αμέσως διότι είχαμε και σύσφιξη της περιοχής του λαιμού. Την έπνιξε".

Ο 59χρονος ομολόγησε το έγκλημα και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, συχνά δημιουργούσε προβλήματα, ενώ δεν είχαν λείψει και στο παρελθόν οι επεμβάσεις της αστυνομίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ασθενοφόρο, ΕΚΑΒ
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά στη σύζυγό του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
εκδηλωση
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00, ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51)
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»
παδα στασυ
Στρατηγική Συμμαχία ΠΑΔΑ και ΣΤΑ.ΣΥ για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα: «Η επόμενη στάση των μεταφορών»
Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Μεταφορών και...
Στρατηγική Συμμαχία ΠΑΔΑ και ΣΤΑ.ΣΥ για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα: «Η επόμενη στάση των μεταφορών»