Γαλάτσι: Πέταξαν πέτρες κατά των εθελοντών σε σταθμό πυρόπληκτων ζώων
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Από την επίθεση κινδύνευσαν οι 15 εθελοντές που βρίσκονται στο σημείο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο σταθμό των πυρόπληκτων ζώων στο Γαλάτσι, στον οποίο βρήκαν καταφύγιο δεκάδες ζώα που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να ξεφύγουν από την ολέθρια πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη.  δέχτηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.

Σύμφωνα με την καταγγελία των εθελοντών που βρίσκονται εκεί όλη την ημέρα, λίγο μετά το βράδυ, ο χώρος της γραμματείας άρχισε να δέχεται πέτρες από το σημείο που βρίσκεται ψηλά στο λατομείο.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν με σοβαρό τραυματισμό τα περίπου 15 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο. Άμεσα τηλεφώνησαν στην αστυνομία και μία ομάδα άρχισε να ελέγχει τον χώρο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και ο οποίος έχει τρεις εισόδους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα κατάφερε να εντοπίσει δύο άτομα, τα οποία όμως εξαφανίστηκαν με το μηχανάκι τους από την περιοχή. Οι επιθέσεις όμως συνεχίστηκαν και η αστυνομία ξαναέκανε την εμφάνισή της, ενώ μία ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στις 5:00 και άρχισε να ελέγχει το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη και εξαπλώθηκε γρήγορα στις γύρω περιοχές τα πυρόπληκτα ζώα μεταφέρθηκαν στον σταθμό στο Γαλάτσι, όταν ο σταθμός της Παλλήνης εκκενώθηκε λόγω της φωτιάς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιο
Θρίλερ στην Κρήτη με τα αδέρφια της 3χρονης: «Κανείς δεν ξέρει πού είναι τα δύο παιδιά»
Σοκαριστικές καταγγελίες για την υπόθεση κακοποίησης – «Δεν υπάρχουν στοιχεία θανάτου, ούτε ίχνη ταφής», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Θρίλερ στην Κρήτη με τα αδέρφια της 3χρονης: «Κανείς δεν ξέρει πού είναι τα δύο παιδιά»
νηπιαγωγείο
«Η Πόλη μας Μιλάει»: Όταν τα παιδιά του 34ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων δίνουν φωνή στην πόλη
«Η φιλοσοφία του έργου εδράζεται στην έννοια της ενεργού πολιτειότητας, της κοινωνικής ευθύνης και της συμμετοχικής μάθησης»
«Η Πόλη μας Μιλάει»: Όταν τα παιδιά του 34ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων δίνουν φωνή στην πόλη