Γαλάτσι: Πέταξαν πέτρες κατά των εθελοντών σε σταθμό πυρόπληκτων ζώων
Από την επίθεση κινδύνευσαν οι 15 εθελοντές που βρίσκονται στο σημείο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο σταθμό των πυρόπληκτων ζώων στο Γαλάτσι, στον οποίο βρήκαν καταφύγιο δεκάδες ζώα που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να ξεφύγουν από την ολέθρια πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη.  δέχτηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.

Σύμφωνα με την καταγγελία των εθελοντών που βρίσκονται εκεί όλη την ημέρα, λίγο μετά το βράδυ, ο χώρος της γραμματείας άρχισε να δέχεται πέτρες από το σημείο που βρίσκεται ψηλά στο λατομείο.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν με σοβαρό τραυματισμό τα περίπου 15 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο. Άμεσα τηλεφώνησαν στην αστυνομία και μία ομάδα άρχισε να ελέγχει τον χώρο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και ο οποίος έχει τρεις εισόδους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα κατάφερε να εντοπίσει δύο άτομα, τα οποία όμως εξαφανίστηκαν με το μηχανάκι τους από την περιοχή. Οι επιθέσεις όμως συνεχίστηκαν και η αστυνομία ξαναέκανε την εμφάνισή της, ενώ μία ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στις 5:00 και άρχισε να ελέγχει το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη και εξαπλώθηκε γρήγορα στις γύρω περιοχές τα πυρόπληκτα ζώα μεταφέρθηκαν στον σταθμό στο Γαλάτσι, όταν ο σταθμός της Παλλήνης εκκενώθηκε λόγω της φωτιάς τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δικαστήριο
Ηχηρή παραίτηση εφέτη από το Δικαστικό Σώμα - «Μαύρη μέρα» για τη Δικαιοσύνη
Με μια αιχμηρή ανάρτηση για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης εξηγεί την πρόωρη αποχώρησή του από το Σώμα
Ηχηρή παραίτηση εφέτη από το Δικαστικό Σώμα - «Μαύρη μέρα» για τη Δικαιοσύνη
Τέμπη
Τέμπη: Ξεκινούν οι εκταφές θυμάτων – Στα δικαστήρια οι οικογένειες για τις εργαστηριακές εξετάσεις
Προσφυγές κατά της εισαγγελικής παραγγελίας και έντονες αντιδράσεις για την αδυναμία διενέργειας εξειδικευμένων ελέγχων στην Ελλάδα
Τέμπη: Ξεκινούν οι εκταφές θυμάτων – Στα δικαστήρια οι οικογένειες για τις εργαστηριακές εξετάσεις