Νέες ταυτότητες: Δόθηκε παράταση - Τι ισχύει για τους παλιούς κατόχους

Κοινωνία 0

ΓΕΕΘΑ: Επιπλέον άδεια, σε όσους κατάγονται, υπηρετούν ή έχουν περιουσία στις πυρόπληκτες περιοχές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κατ’ εξαίρεση άδεια στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί ή κατάγεται από περιοχή που πλήττεται από τις πυρκαγιές

Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού, Κωνσταντίνου Φλώρου, χορηγείται κατ' εξαίρεση άδεια απουσίας δέκα ημερών, πέραν των προβλεπόμενων στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί, κατάγεται, ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον και έχει πληγεί ή πλήττεται η περιουσία του.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, αποφασίστηκε επίσης, οι Διοικήσεις Στρατολογικών Υπηρεσιών και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες, να παράσχουν όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διευκολύνσεις (αναβολή κατάταξης για κοινωνικούς λόγους, εκτίμηση λόγων αντικειμενικής αδυναμίας) στους στρατεύσιμους, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με την 2022 Δ΄ΕΣΣΟ (με ημερομηνίες κατάταξης 18-21 Ιουλίου 2022).  

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία