Προσοχή! Η νέα απάτη με τα κινητά που βάζει στο στόχαστρο τους οδηγούς

Κοινωνία 0

ΓΕΕΘΑ: Επιπλέον άδεια, σε όσους κατάγονται, υπηρετούν ή έχουν περιουσία στις πυρόπληκτες περιοχές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κατ’ εξαίρεση άδεια στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί ή κατάγεται από περιοχή που πλήττεται από τις πυρκαγιές

Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού, Κωνσταντίνου Φλώρου, χορηγείται κατ' εξαίρεση άδεια απουσίας δέκα ημερών, πέραν των προβλεπόμενων στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί, κατάγεται, ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον και έχει πληγεί ή πλήττεται η περιουσία του.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, αποφασίστηκε επίσης, οι Διοικήσεις Στρατολογικών Υπηρεσιών και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες, να παράσχουν όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διευκολύνσεις (αναβολή κατάταξης για κοινωνικούς λόγους, εκτίμηση λόγων αντικειμενικής αδυναμίας) στους στρατεύσιμους, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με την 2022 Δ΄ΕΣΣΟ (με ημερομηνίες κατάταξης 18-21 Ιουλίου 2022).  

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία