mitsotakis
Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε για τα αίτια της πυρκαγιάς - Το κράτος θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες, δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε, θα έχουμε περισσότερα, όταν ολοκληρώσει η πυροσβεστική το ανακριτικό έργο της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς σχετικώς μετά την ενημέρωση που έλαβε στο συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου μετέβη εκ νέου αργά το απόγευμα.

Στις ίδιες δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για τα πύρινα μέτωπα στη Σαλαμίνα και τα Μέγαρα αναφέροντας ότι υπήρξε καλύτερος συντονισμός από ό,τι είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν, αλλά και πως με τον ίδιο τρόπο θα πορευτούμε και στο μέλλον.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης παρείχε την δέσμευση ότι το κράτος θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες.

Ο Κ. Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους αστυνομικούς και τους πολίτες που αψήφησαν τις εντολές για εκκένωση για την αυτοθυσία τους και την μάχη που έδωσαν στο πεδίο για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη παπαδομαρκακης
Υπουργείο Παιδείας: Πρόσληψη 304 αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα
Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.
Υπουργείο Παιδείας: Πρόσληψη 304 αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Άδωνις Γεωργιάδης
Κωνσταντοπούλου: «Η ΝΔ να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία – Υπόλειμμα φασισμού ο Γεωργιάδης»
«Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που κρύβεται, η χώρα είναι ακυβέρνητη» - Νέα επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Μαξίμου
Κωνσταντοπούλου: «Η ΝΔ να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία – Υπόλειμμα φασισμού ο Γεωργιάδης»