«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε, θα έχουμε περισσότερα, όταν ολοκληρώσει η πυροσβεστική το ανακριτικό έργο της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς σχετικώς μετά την ενημέρωση που έλαβε στο συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου μετέβη εκ νέου αργά το απόγευμα.
Στις ίδιες δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για τα πύρινα μέτωπα στη Σαλαμίνα και τα Μέγαρα αναφέροντας ότι υπήρξε καλύτερος συντονισμός από ό,τι είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν, αλλά και πως με τον ίδιο τρόπο θα πορευτούμε και στο μέλλον.
Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης παρείχε την δέσμευση ότι το κράτος θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες.
Ο Κ. Μητσοτάκης, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους αστυνομικούς και τους πολίτες που αψήφησαν τις εντολές για εκκένωση για την αυτοθυσία τους και την μάχη που έδωσαν στο πεδίο για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ