Σε τρεις πυρκαγιές με χαμηλή βλάστηση επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ειδικότερα, επιχειρούν στον λόφο Πατρίς, στον Λόφο Ανεμόμυλοι και στο Σαμάρι. Παράλληλα, δόθηκε εντολή εκκένωσης του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας.
Συνολικά, όπως αναφέρεται, επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 6 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ υπάρχει συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
Επιπροσθέτως, ακτοπλοϊκώς μεταβαίνουν στη Σαλαμίνα από Πειραιά 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
To «112» έστειλε νέο μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στις οδούς Αγίου Νικολάου και Αγίου Θεράποντος Σαλαμίνας, να μετακινηθούν τώρα προς την Παραλία Ακτή Καραϊσκάκη, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.
Εντολή εκκένωσης του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας
Εντολή εκκένωσης του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας. Οι γιατροί, το διοικητικό προσωπικό και ο εξοπλισμός μεταφέρονται στο 2ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται το ΕΚΑΒ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom