Ο γρίφος της «πολικής αρκούδας» που δίχασε το διαδίκτυο
Μόνο το 3% μπορεί να λύσει τον γρίφο

Ένας χρήστης του TikTok, ονόματι Jack Fanshawe, μοιράστηκε με τους ακολούθους του έναν γρίφο τον οποίο -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- μόνο το 3% των αποφοίτων του Χάρβαρντ καταφέρνει να λύσει.

Είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, ο γρίφος της «πολικής αρκούδας» έγινε γρήγορα viral, με το βίντεο του Jack στο TikTok να έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Ο γρίφος:

  • Μετατρέπω τις πολικές αρκούδες σε λευκές, και θα σε κάνω να κλάψεις.
  • Κάνω τα αγόρια να θέλουν να πάνε στην τουαλέτα και τα κορίτσια πρέπει να χτενίσουν τα μαλλιά τους.
  • Κάνω τους διάσημους να μοιάζουν με φυσιολογικούς ανθρώπους και το αντίστροφο.
  • Κάνω τις τηγανίτες σου καφέ και την σαμπάνια σου να αφρίζει.
  • Εάν με σφίξεις θα κάνω κρότο, εάν με κοιτάξεις, θα κάνεις εσύ.
  • Μπορείς να λύσεις το γρίφο;
poliki arkouda.jpg

Η λύση:

Σχεδόν 100.000 άτομα σχολίασαν στο βίντεο, προσπαθώντας να βρουν τη λύση, με πολλούς να επιμένουν ότι η σωστή απάντηση είναι η πίεση, ή το νερό.

Ωστόσο, καμία από τις παραπάνω λύσεις είναι η σωστή, καθώς η σωστή απάντηση του γρίφου είναι «Όχι» (δηλαδή «Όχι, δε μπορώ να λύσω το γρίφο»).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιοι οδηγούν τα «ΑΟ» αυτοκίνητα στην Ελλάδα - Τι σημαίνουν οι μυστηριώδεις πινακίδες

Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tiri
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό npj Science of Food, τα ώριμα τυριά περιέχουν κατά μέσο όρο 1.857 σωματίδια...
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή