Αποφυλάκιση Λιγνάδη: Πανό «βιαστής είναι» και στο Κατράκειο στην συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου
Πήρε «φωτιά» το Κατράκειο Θέατρο - Πανό διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί μετά την απόφαση ο Δημήτρης Λιγνάδης να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή και οι αναρτήσεις και οι αναφορές διάσημων και μη στα social media αλλά και στα ΜΜΕ δεν έχουν σταματημό, με την οργή να μην κοπάζει.

Το βράδυ της Δευτέρας και στην τελευταία μέρα των συναυλιών του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο, σηκώθηκε ένα ακόμη πανό που έγραφε «Βιαστής είναι», με το θέατρο να παίρνει «φωτιά», όπως και τα social media.

Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης τοποθετήθηκε για το ζήτημα σημειώνοντας με νόημα «Βλέπουμε τους συστημικούς τύπου σαν τον Λιγνάδη, τον άλλο που σκότωσε τον Ζακ, σαν τον Κορκονέα να πέφτουν στα πούπουλα και βλέπουμε από την άλλη μεριά αντισυστημικούς φτωχοδιάβολους σαν το Μιχαηλίδη, σαν τον Καλαϊτζή, και ακόμη και μετανάστες, πρόσφυγες, που επειδή δεν υπάρχουν και κοινωνικές ομάδες να τους υποστηρίξουν, υφίστανται την κρατική καταστολή».

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη παρέμβαση που έγινε γνωστή ήταν στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και ακολούθησε η μικρή Επίδαυρος, το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, το Ναύπλιο, η Θεσσαλονίκη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntis_2.jpg
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
Οι καθαιρέσεις διευθυντών σχολείων και προϊσταμένων νηπιαγωγείων και το μήνυμα που στέλνουν στην εκπαιδευτική κοινότητα
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;
Αλήθεια με αυτά τα στελέχη θα έρθει η πολιτική αλλαγή;
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;