Προθεσμία έως το τέλος της χρονιάς θα έχουν οι ιδιοκτήτες δασικών αυθαιρέτων για να δηλώσουν και να... σώσουν τουλάχιστον για διάστημα 30 ετών τις ιδιοκτησίες τους.
Η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, την οποία έχει αναπτύξει το Ελληνικό Κτηματολόγιο αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Αυγούστου και να παραμείνει ανοιχτή για την υποδοχή δηλώσεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Εφόσον έχει υποβληθεί η σχετική αίτηση και έχει καταβληθεί το προβλεπόμενο παράβολο ύψους 250 ευρώ, αναστέλλονται οι διοικητικές κυρώσεις, δεν επιβάλλονται νέα πρόστιμα, ενώ τα ακίνητα εξαιρούνται προσωρινά από την κατεδάφιση.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr
Διαβάστε ακόμα στο ethnos.gr:
Σίνζο Άμπε: Τον πυροβόλησαν στον λαιμό με αυτοσχέδιο όπλο - «Δίνει μάχη για τη ζωή του» είπε ο πρωθυπουργός
Υπουργείο Υγείας: Τι αλλάζει στα φάρμακα τις επόμενες εβδομάδες – Πώς θα επηρεαστούν ασθενείς και γιατροί
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom