Σοκ έχει προκαλέσει στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης η είδηση ότι ένας 50χρονος, σκότωσε την 79χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι όπου έμεναν μαζί.
Συγκεκριμένα, η 79χρονη βρέθηκε με μαχαιριές στο λαιμό και σε προχωρημένη σήψη στο μπάνιο του σπιτιού της.
Την εντόπισε ο δεύτερος γιος της μέσα στη μπανιέρα οπού βρισκόταν με τα ρούχα της. Ο 50χρονος δράστης συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.
Όπως προέκυψε, ο 50χρονος παρότι ομολόγησε την πράξη του, δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σχολική Ψυχολογία: ΔΙΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ αυτό το σεμινάριο
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα
Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ