Πισπιρίγκου: Καλείται να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας
Η 33χρονη Ρ. Πισπιρίγκου καλείται να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Με την ιδιότητα της ύποπτης διάπραξης δολοφονικών ενεργειών σε βάρος και των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, καλείται να δώσει εξηγήσεις η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, πιθανόν και εντός της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρη της Τζωρτζίνας.

Οι δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών κ.κ. Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας που σχημάτισαν αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας σχετικά με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη είναι η ίδια η μητέρα των παιδιών.

Κατόπιν αυτού, οι δύο εισαγγελείς διαβίβασαν σήμερα σχετική παραγγελία προς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας προκειμένου αξιωματικοί να μεταβούν άμεσα -πιθανότατα και εντός της εβδομάδας- στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 33χρονη προκειμένου να την ενημερώσουν ότι κατέστη ύποπτη τέλεσης αξιοποίνων πράξεων και να της δώσουν προθεσμία, ώστε η ίδια και οι συνήγοροί της να ενημερωθούν επί των στοιχείων της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις αναγκαίες εξηγήσεις.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Για μηχανισμό βίαιου θανάτου και συγκεκριμένα «ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου» κάνει λόγο το πόρισμα των ιατροδικαστών που εστάλη σήμερα στην αστυνομία για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας..

Αναλυτικότερα, το απόσπασμα από το πόρισμα Καρακούκη - Καλογριά που οδηγεί σε ασφυκτικό θάνατο και εγκληματική ενέργεια και ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, αναφέρει το εξής:

«Ο συνδυαστικός αποκλεισμός, παθολογικών αιτιών θανάτου, οδηγεί συμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογια εργασίας στον βίαιο μηχανισμο θανατου. Εν συνεχεια, με δεδομένο το μηχανισμο επίδρασης μηχανικου, ηλεκτρικου ή αλλου παράγοντα καθως και δηλητηρίασης η διαγνωστικη προσεγγιση κατευθύνεται στο στερητικο ασφυκτικο μηχανισμο θανάτου. Στη συγκεκριμενη περιπτωση τον ασφυκτικο μηχανισμο ως αιτια θανατου επιβεβαιωνουν τα εξης νεκροψιακα/ παθολογοανατομικα/φωτογραφικα ευρηματα: - εκδορες κατα το ριζορινιο και εντυπωμα στη δεξια παρεια κατα τον νεκροψιακο ελεγχο της Μαριας Ελενης Δασκαλακη και την επισκοπηση των φωτογραφιων. Κακωσεις εν ζωη γενομενες στοματικου βλενογονου ανω χειλους στοματος κατα τον νεκροψιακο ελεγχο του αβαπτιστου θηλεως και την επισκοπηση των φωτογραφιων, σε συνδυασμο με το ανευρεθεν πανακι που εφερε ικανη ποσοτητα αιματος».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ethniko-arxaiologiko-mouseio-1.jpg
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Πώς θα κάνετε αίτηση για 75 προλήψεις αποφοίτων γυμνασίου και λυκείου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Δεκάδες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Υπουργείο Παιδείας
Εκπαιδευτικοί: «Απίστευτο κύμα αυταρχισμού και διώξεων» από κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ
«Χωρίς να ξεχνάμε όσα έχουν προηγηθεί, τις 14 φορές που έσυραν στα δικαστήρια τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία μας, τις διώξεις και τις απειλές από...
Εκπαιδευτικοί: «Απίστευτο κύμα αυταρχισμού και διώξεων» από κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ