ΕΟΔΥ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Μειωμένα τα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 7.682. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.624.556 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.6% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 1.382 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 161.547(4.3% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

krousmata_koronoiou

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 97 (57.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 92.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 43 (44.33%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 54 (55.67%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.725 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 210 (ημερήσια μεταβολή -2.78%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 195 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 12, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.190 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-elstat.jpg
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
Σάλος στην Ιταλία: Εταιρία ζήτησε από τους εργαζόμενους να υποδείξουν ποιοι θα απολυθούν
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
anergia-people.jpg
Τελευταία στην ΕΕ η Ελλάδα: Με υψηλότερους μέσους μισθούς και η Βουλγαρία
«Η Ελλάδα πίσω από Ευρώπη και Βαλκάνια: Δύο στους δέκα μισθωτούς ζουν σε στέρηση και το κόστος στέγασης σπάει ρεκόρ
Τελευταία στην ΕΕ η Ελλάδα: Με υψηλότερους μέσους μισθούς και η Βουλγαρία