ΔΥΠΑ: Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 28 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Κοινωνία 0

Βόλος: Πέθανε στο λιμάνι ναυτικός από τη Συρία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο ναυτικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και ισχυρό πόνο στο στήθος

Ένας 50χρονος άνδρας ξεψύχησε σήμερα το πρωί στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου, όταν κατά την ώρα της εργασίας του έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια δεκάδων συναδέλφων του.

Ο άτυχος άνδρας από τη Συρία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εργαζόταν σε φορτηγό πλοίο στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το σκραπ για να προωθηθεί σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος Σύριος αισθάνθηκε αδιαθεσία, είπε στους συναδέλφους του ότι αισθάνεται ισχυρό πόνο στο στήθος και κατέρρευσε.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, αφού το πλοίο διέθετε απινιδωτή και λιμενικοί έσπευσαν σε ελάχιστο χρόνο για να βοηθήσουν, μαζί με γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ. Όμως δεν τα κατάφεραν και παρά την άμεση διασωλήνωσή του μεταφέρθηκε νεκρός στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία