xrysi avgi diki
Nikos Libertas / SOOC
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Όλοι στην Συγκέντρωση- παράσταση διαμαρτυρίας στις 15 Ιούνη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στις 11:00 πμ.

Σε  συγκέντρωση- παράσταση διαμαρτυρίας στις 15 Ιούνη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στις 11:00 πμ., καλούν οι φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενόψει της δίκης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο.

Οπως τονίζουν οι φοιτητές, η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά! Οι φοιτητές και ο εργαζόμενος λαός έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Το κάλεσμα

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ – Στις 15 Ιούνη όλοι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο!                     

Στις 15 Ιούνη, στις 8 το πρωί ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της  εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών.

Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για συμβάλλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζατ Λουκμάν.

Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά! Οι φοιτητές και ο εργαζόμενος λαός έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Ξεβρωμίζουμε τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς από το φασιστικό δηλητήριο, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό «για να σκοτώνονται οι λαοί για τ αφέντη το ψωμί».

Η καταδίκη των ΝΑΖΙ ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων και της νεολαίας μέσα από τα σωματεία τους φοιτητικούς τους συλλόγου, τα μαθητικά συμβούλια. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Όλοι στην Συγκέντρωση- παράσταση διαμαρτυρίας στις 15 Ιούνη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στις 11:00 πμ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολυτεχνειο
Πολυτεχνείο Κρήτης: Διάκριση καθηγητών - Κορυφαίοι Επιστήμονες στην Ελλάδα το 2026 σύμφωνα με το Research.com
Η κατάταξη βασίζεται σε δεδομένα που συγκεντρώνονται από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των OpenAlex και CrossRef
Πολυτεχνείο Κρήτης: Διάκριση καθηγητών - Κορυφαίοι Επιστήμονες στην Ελλάδα το 2026 σύμφωνα με το Research.com
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026
ΠΟΣΕΕΠΕΑ: «Να εξαιρεθούν ΕΕΠ και ΕΒΠ από τις επιτηρήσεις στις Πανελλήνιες»
Η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει ως επιτηρητές αποκλειστικά εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΠΟΣΕΕΠΕΑ: «Να εξαιρεθούν ΕΕΠ και ΕΒΠ από τις επιτηρήσεις στις Πανελλήνιες»