Ανοικτά θα παραμείνουν σήμερα τα σουπερ μάρκετ, καθώς τα ωράρια λειτουργίας δεν επηρεάζονται από την αργία του Αγίου Πνεύματος, καθώς η Δευτέρα 13 Ιουνίου δεν είναι επίσημη αργία για όλους τους εργαζομένους.
Ωστόσο, οι τράπεζες θα είναι κλειστές, ενώ τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.
Ειδικότερα, το ωράριο των σούπερ μάρκετ σήμερα Δευτέρα 13Ιουνίου και ώρα 06:00, όπως ορίζει η ΚΥΑ θα είναι το ίδιο με τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες. Δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα στα καταστήματα τροφίμων να λειτουργούν από τις 07.00 το πρωί έως τις 22.30.
Όσον αφορά τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.
Υποχρεωτικά κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη
Υποχρεωτικά κλειστά θα είναι τη σήμερα τα εμπορικά καταστήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως υπενθυμίζει, με σημερινή του ανακοίνωση, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).
«Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος καθιερώθηκε ως τοπική αργία για τα εμπορικά καταστήματα στην ΠΚΜ, με βάση την υπ'αριθμ. οικ. 380081 (1068) απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας», σημειώνει ο ΕΣΘ και στο πλαίσιο αυτό καλεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να εποπτεύσουν την αγορά, για την τήρηση της νομιμότητας της τοπικής αργίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή
Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ