Thumbnail
Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και στην πρόσοψη του καταστήματος

Σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από τη… Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) επιτέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ομάδα κουκουλοφόρων. 

Οι κουκουλοφόροι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Μαυρομιχάλη, και αμέσως μετά κατάφεραν να εξαφανιστούν, σύμφωνα με το CNN.

Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και στην πρόσοψη του καταστήματος, ενώ όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν ήδη καταφέρει να φτάσουν αρκετά μακριά.

Οι Αρχές, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα μέρος σχεδίου που περιλαμβάνει εμπρησμούς και καταδρομικές επιθέσεις από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που αντιδρούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία ενώ παράλληλα θέλουν να δηλώσουν και τη συμπαράστασή τους σε καταδικασμένο, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει απεργία πείνας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Κορυφαία γαστρεντερολόγος του Harvard αποκαλύπτει όσα διπλασιάζουν τον κίνδυνο για καρκίνος παχέος εντέρου σε νέους
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο