Thumbnail
Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και στην πρόσοψη του καταστήματος

Σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από τη… Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) επιτέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ομάδα κουκουλοφόρων. 

Οι κουκουλοφόροι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Μαυρομιχάλη, και αμέσως μετά κατάφεραν να εξαφανιστούν, σύμφωνα με το CNN.

Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και στην πρόσοψη του καταστήματος, ενώ όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν ήδη καταφέρει να φτάσουν αρκετά μακριά.

Οι Αρχές, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα μέρος σχεδίου που περιλαμβάνει εμπρησμούς και καταδρομικές επιθέσεις από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που αντιδρούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία ενώ παράλληλα θέλουν να δηλώσουν και τη συμπαράστασή τους σε καταδικασμένο, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει απεργία πείνας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Δημοσιογράφων: «Ο Τραμπ είναι ο Χίτλερ της σύγχρονης εποχής»
Η Ντομινίκ Πρανταλιέ στο Μεσολόγγι: Τι δήλωσε για τον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ
Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Δημοσιογράφων: «Ο Τραμπ είναι ο Χίτλερ της σύγχρονης εποχής»
Μαρινέλλα
Μαρινέλλα: Η πορεία μιας ντίβας – Από τα δύσκολα χρόνια στη θρυλική καριέρα και η στάση της απέναντι στη φήμη
Μαρινέλλα: Μια ζωή σαν τραγούδι – Η καριέρα, οι σταθμοί και η εξομολόγηση για τη μνήμη μετά θάνατον
Μαρινέλλα: Η πορεία μιας ντίβας – Από τα δύσκολα χρόνια στη θρυλική καριέρα και η στάση της απέναντι στη φήμη