mat apth kathigitis
Οργή καθηγητή του ΑΠΘ για τη δράση των ΜΑΤ εντός του ιδρύματος - «Δείτε πως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση και φύγετε. Κάθε μέρα αυτό το πράγμα, δε μπορούμε να δουλέψουμε»

«Φύγετε. Κάθε μέρα αυτό το πράγμα, δεν μπορούμε να δουλέψουμε». Αυτό αναφέρει καθηγητής του ΑΠΘ, απευθυνόμενος σε επικεφαλής των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονται εδώ και πολλές ημέρες στο χώρο του ιδρύματος.

«Δείτε πως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση και φύγετε. Κάθε μέρα αυτό το πράγμα, δε μπορούμε να δουλέψουμε», αναφέρει συγκεκριμένα ο καθηγητής που απεικονίζεται σε βίντεο που ανήρτησε στο twitter ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης.

Την ίδια ώρα, ακούγονται οι κρότου λάμψης που ρίχνουν τα ΜΑΤ μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου, κατά το νέο γύρο καταστολής το απόγευμα της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι χημικά, δακρυγόνα και κρότου λάμψης ρίπτονται συχνά το τελευταίο διάστημα από τις δυνάμεις καταστολής, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα απαγορευτικό πλαίσιο για την εύρυθμη λειτουργία του ΑΠΘ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

89ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Εξώδικο στον Δήμο έστειλαν γονείς, ετοιμάζεται συστέγαση 265 μαθητών!
Εξώδικο προς το Δήμο Θεσσαλονίκης έστειλαν οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου - Κοινή ανακοίνωση με τους γονείς του 89ου Δημοτικού
Θεσσαλονίκη: Εξώδικο στον Δήμο έστειλαν γονείς, ετοιμάζεται συστέγαση 265 μαθητών!
aspetemedium-thumb-large.jpg
Μετά τις αντιδράσεις για τις «τρικλοποδιές» στην υπόθεση ένταξης της ΑΣΠΑΙΤΕ στο ΕΚΠΑ ο Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ «σέρνεται» σε κάλεσμα για ενημέρωση
Παρέμβαση καθηγητών: «Να προχωρήσει άμεσα η ένταξη» της ΑΣΠΑΙΤΕ στο ΕΚΠΑ
Μετά τις αντιδράσεις για τις «τρικλοποδιές» στην υπόθεση ένταξης της ΑΣΠΑΙΤΕ στο ΕΚΠΑ ο Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ «σέρνεται» σε κάλεσμα για ενημέρωση