Καταγγελία 22χρονης: «Με βίαζε ο πατέρας μου και η μητέρα μου με έδιωξε από το σπίτι»
Εφιαλτικές στιγμές ζούσε επί χρόνια στο ίδιο της το σπίτι 22χρονη από τις Σέρρες - Ο ίδιος της ο πατέρας τη βίαζε από μικρή ηλικία

Εφιαλτικές στιγμές ζούσε επί χρόνια στο ίδιο της το σπίτι 22χρονη από τις Σέρρες καθώς, όπως καταγγέλλει, ο ίδιος της ο πατέρας τη βίαζε από μικρή ηλικία ενώ υποψιάζεται ότι όλα γίνοντας εις γνώση της μητέρας της. 

Η 22χρονη κατέθεσε ότι δεν έλαβε ποτέ αγάπη από την οικογένεια της και δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις για το πώς μεγαλώνει, με αποκορύφωμα την πρώτη φορά που την πλησίασε ο πατέρας της προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις.

Ο σκοπός που την πλησίασε ήταν υποτίθεται να της μάθει να μιλάει, να ανοίγεται και να γίνει πιο κοινωνική. Πρώτη φορά καταγγέλλει πως την άγγιξε σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο τον Αύγουστο του 2016. 

Εκεί, η κοπέλα καταθέτει πως έπιασε το χέρι της με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί, όπως της είπε τον εαυτό της, ενώ ακολούθησαν και άλλες άσεμνες πράξεις.

Ο πατέρας της την απειλούσε να μην μιλήσει και συνέχιζε τις ίδιες πράξεις ακόμη και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η μητέρα την έδιωξε μαζί με τον πατέρα από το σπίτι

Το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα ταξίδι των γονιών της στα εξωτερικό και μετά από καυγάδες, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι λέγοντας του να πάρει μαζί του και την μεγάλη κόρη.

Η νεαρή κοπέλα άλλαξε σχολείο αφού άλλαξε και τόπο διαμονής μαζί με τον πατέρα της όπου επίσης υπέστη bullying από τους συμμαθητές καθώς ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας και δεν μιλούσε με κανέναν.

Η διαβίωση με τον πατέρα της χαρακτηρίζεται από την νεαρή σήμερα κοπέλα ως βασανιστήριο καθώς καθημερινά την βίαζε και την χτυπούσε.

Όπως είπε στην κατάθεση της πως ο άνδρας έμπαινε στο δωμάτιο της όποτε ήθελε και προχωρούσε σε ασελγείς και βίαιες πράξεις πάνω της.

Σε πολλές των περιπτώσεων ο πατέρας της όπως καταγγέλλει την υποχρέωσε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως ινδικής κάνναβης ώστε να ζαλίζεται και να μην αντιδρά.

Μετά από ένα καυγά με τον πατέρα της , η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι. Ο πατέρας της κοπέλας συνέχισε να την ενοχλεί ζητώντας της να γυρίσει πίσω ενώ τους πρώτους μήνες του 2022 την προσέγγισε και η μητέρα της καθώς είχε ενημερωθεί πως η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της για όλα αυτά τα οποία της είχε κάνει.

Η μητέρα της φέρεται να την απέτρεψε να κάνει καταγγελία

Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της, και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία. Η ίδια μετά από αυτή την εξέλιξη θύμωσε και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, νιώθοντας πόνο, θυμό και απελπισία.

Η νεαρή απευθύνθηκε και στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια.

Αυτό που ζητά είναι η ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας