Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη
INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ήρθαν οι τσογλαναράδες να σπείρουν τον πόνο στην οικογένειά μου»» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Εν μέρει αισθάνομαι δικαιωμένη, εν όλω όχι. Θα κάτσουν 20 χρόνια και θα βγουν» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτό Εφετείο το οποίο ομόφωνα, «σφράγισε» την ποινή των ισοβίων και επιπλέον 15 ετών που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στους δυο νεαρούς δολοφόνους της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

«Καμία δολοφονημένη. Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη, καμία άλλη δολοφονημένη» φώναξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη όταν έβγαινε από το δικαστήριο μαζί με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο.

«Εδώ και τώρα αλλαγές στο Ποινικό Κώδικα. Πολύ θα παρακαλέσω τον πρωθυπουργό να ακούσει εμάς τις μάνες των δολοφονημένων παιδιών. Δεν μπορεί μόνο οι δολοφόνοι να έχουν δικαιώματα» επεσήμανε μεταξύ άλλων η Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

«Δεν μπορεί μόνο 20 χρόνια να κάθονται στις φυλακές και να καταθέτουν αίτημα αποφυλάκισης και 45 χρονών να βγαίνουν στην κοινωνία. Το δικό μου παιδί δεν είχε δικαίωμα να ζει; Δεν της έδωσαν δεύτερη ευκαιρία. Εδώ και τώρα αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα φτάνει αυτό το καραγκιοζιλίκι» τόνισε και ζήτησε από τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να συναντήσει την ίδια και τις υπόλοιπες μητέρες των δολοφονημένων παιδιών.

«Να τιμάτε τα παντελόνια σας. Φτάνει πια να δολοφονείτε τα παιδιά μας»

«Επιτέλους να κάνουμε άνδρες με μπέσα. Άνδρες με αξιοπρέπεια. Να τιμάτε τα παντελόνια σας. Φτάνει πια να δολοφονείτε τα παιδιά μας, κορίτσια μας. Από μικρά 3.600 γραμμάρια τα κάνουμε δύο μέτρα κοπελάρες με προσόντα, με ηθικές αξίες και να έρχονται τσογλαναράδες και να σπείρουν τον πόνο μέσα στην οικογένειά μου. Δεν αξίζαμε αυτή την τύχη» φώναξε η μητέρα της Ελένης.

«Εδώ και τώρα αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Εδώ και τώρα, όχι το ισόβια στα 20 χρόνια. Μία ζωή να είναι μέσα στη φυλακή. Παρακαλώ τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων όλους». συμπλήρωσε.

Γιάννης Τοπαλούδης: Ήταν το ανώτατο που μπορούσε να επιβληθεί

Για «δικαίωση στιγμιαία» έκανε λόγο ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης. «Ήταν το ανώτατο που μπορούσε να επιβληθεί».

«Τέτοια ειδεχθή εγκλήματα θα πρέπει να καταδικάζονται σε όσους βαθμούς και να πάνε κάποιοι» τόνισε και ευχαρίστησε ονομαστικά τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

lastixa
Τι αποκαλύπτει η μπλε ένδειξη στα ελαστικά και γιατί δεν είναι τυχαία
Οι έγχρωμες αυτές κουκκίδες προκαλούν απορίες ακόμη και σε έμπειρους οδηγούς, καθώς η σημασία τους δεν είναι πάντα προφανής.
Τι αποκαλύπτει η μπλε ένδειξη στα ελαστικά και γιατί δεν είναι τυχαία
τσιπρας
Αλέξης Τσίπρας στο Unmute Now Athens: Διάλογος με τη νέα γενιά για στέγη, εργασία και το μέλλον της χώρας
Η εκδήλωση στην Αθήνα συγκέντρωσε δεκάδες νέους και νέες λίγες ημέρες πριν τις αναμενόμενες πολιτικές πρωτοβουλίες του πρώην πρωθυπουργού
Αλέξης Τσίπρας στο Unmute Now Athens: Διάλογος με τη νέα γενιά για στέγη, εργασία και το μέλλον της χώρας
μητσοτακης
Κ. Μητσοτάκης: «Δεν προβλέπεται μεγάλη συστημική κρίση για τον ελληνικό τουρισμό»
Τι είπε για γεωπολιτικές εξελίξεις, επενδύσεις, εργαζόμενους και τη βιωσιμότητα του τουρισμού
Κ. Μητσοτάκης: «Δεν προβλέπεται μεγάλη συστημική κρίση για τον ελληνικό τουρισμό»