Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη
INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Ήρθαν οι τσογλαναράδες να σπείρουν τον πόνο στην οικογένειά μου»» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Εν μέρει αισθάνομαι δικαιωμένη, εν όλω όχι. Θα κάτσουν 20 χρόνια και θα βγουν» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτό Εφετείο το οποίο ομόφωνα, «σφράγισε» την ποινή των ισοβίων και επιπλέον 15 ετών που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στους δυο νεαρούς δολοφόνους της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

«Καμία δολοφονημένη. Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη, καμία άλλη δολοφονημένη» φώναξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη όταν έβγαινε από το δικαστήριο μαζί με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο.

«Εδώ και τώρα αλλαγές στο Ποινικό Κώδικα. Πολύ θα παρακαλέσω τον πρωθυπουργό να ακούσει εμάς τις μάνες των δολοφονημένων παιδιών. Δεν μπορεί μόνο οι δολοφόνοι να έχουν δικαιώματα» επεσήμανε μεταξύ άλλων η Κούλα Αρμουτίδου-Τοπαλούδη.

«Δεν μπορεί μόνο 20 χρόνια να κάθονται στις φυλακές και να καταθέτουν αίτημα αποφυλάκισης και 45 χρονών να βγαίνουν στην κοινωνία. Το δικό μου παιδί δεν είχε δικαίωμα να ζει; Δεν της έδωσαν δεύτερη ευκαιρία. Εδώ και τώρα αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα φτάνει αυτό το καραγκιοζιλίκι» τόνισε και ζήτησε από τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να συναντήσει την ίδια και τις υπόλοιπες μητέρες των δολοφονημένων παιδιών.

«Να τιμάτε τα παντελόνια σας. Φτάνει πια να δολοφονείτε τα παιδιά μας»

«Επιτέλους να κάνουμε άνδρες με μπέσα. Άνδρες με αξιοπρέπεια. Να τιμάτε τα παντελόνια σας. Φτάνει πια να δολοφονείτε τα παιδιά μας, κορίτσια μας. Από μικρά 3.600 γραμμάρια τα κάνουμε δύο μέτρα κοπελάρες με προσόντα, με ηθικές αξίες και να έρχονται τσογλαναράδες και να σπείρουν τον πόνο μέσα στην οικογένειά μου. Δεν αξίζαμε αυτή την τύχη» φώναξε η μητέρα της Ελένης.

«Εδώ και τώρα αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Εδώ και τώρα, όχι το ισόβια στα 20 χρόνια. Μία ζωή να είναι μέσα στη φυλακή. Παρακαλώ τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων όλους». συμπλήρωσε.

Γιάννης Τοπαλούδης: Ήταν το ανώτατο που μπορούσε να επιβληθεί

Για «δικαίωση στιγμιαία» έκανε λόγο ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης. «Ήταν το ανώτατο που μπορούσε να επιβληθεί».

«Τέτοια ειδεχθή εγκλήματα θα πρέπει να καταδικάζονται σε όσους βαθμούς και να πάνε κάποιοι» τόνισε και ευχαρίστησε ονομαστικά τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα»
Συζήτηση με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα» της δημοσιογράφου Χρύσας Λύκου σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη...
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα»
ναυτικη φωτοβολιδα
Το δράμα της οικογένειας που χάνει δεύτερο παιδί - Ο 33χρονος ετοιμαζόταν να παντρευτεί αλλά δεν πρόλαβε
Άγιος Νικόλαος: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ - Είχε ακρωτηριαστεί από φωτοβολίδα ο Μανώλης
Το δράμα της οικογένειας που χάνει δεύτερο παιδί - Ο 33χρονος ετοιμαζόταν να παντρευτεί αλλά δεν πρόλαβε