Φρίκη στη Φλώρινα: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη του
Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο και η 12χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο

Την σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού από τον 35χρονο πατέρα της, στη Φλώρινα, επιβεβαίωσε ιατροδικαστική έκθεση. 

Αφορμή για την αποκάλυψη της υπόθεσης στάθηκε το γεγονός πως οι εκπαιδευτικοί του σχολείου της 12χρονης παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά της. 

Τη σεξουαλική κακοποίηση επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο κορίτσι στην Κοζάνη, ενώ ο 35χρονος πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Φλώρινας, προκειμένου να του ληφθεί δείγμα DNA. Ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η 12χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ενώ απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

προαύλειο σχολείο
Καταγγελία γονέων στο ΠΕΠΑΛ Γλυφάδας: Χωρίς εορτασμό για την 25η Μαρτίου το σχολείο
Απουσία προετοιμασίας για την εθνική εορτή και ερωτήματα για τη λειτουργία και την οργάνωση της σχολικής μονάδας
Καταγγελία γονέων στο ΠΕΠΑΛ Γλυφάδας: Χωρίς εορτασμό για την 25η Μαρτίου το σχολείο