mpampis anagnostopoulos
INTIME/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Πόσες φορές να ζητήσω συγγνώμη…»

«Εκατό φορές να ζούσα, εκατό φορές την Καρολάιν θα διάλεγα», ανέφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιγράφοντας τη σχέση του με τη γυναίκα που σκότωσε μέσα στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια της απολογίας του.  

Για πάνω από μία ώρα ο κατηγορούμενος αναφέρεται στην αρχή της σχέσης του με την 20χρονη, χρησιμοποιώντας κυρίως τις λέξεις "όνειρο", "ευτυχία", "παραμύθι", “σχέδιο ευτυχισμένης ζωής".  

Ο πιλότος, χρησιμοποιώντας πότε ενεστώτα και πότε αόριστο χρόνο, αναφερόμενος στην Καρολάιν μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τη γνωριμία του, το 2017, με τη 16χρονη τότε Καρολάιν και την πορεία της σχέσης τους μέχρι "τον παραμυθένιο γάμο"  στις 15 Ιουλίου 2019 που είχε ονειρευτεί και σχεδιάσει η Καρολάιν σε μια παραλία στην Πορτογαλία.  

«Οργανώσαμε έναν γάμο που συμβαίνει μόνο στις ταινίες», είπε ο πιλότος, ο οποίος -αν και η πρόεδρος του ζητούσε να έρθει στον χρόνο που ξεκίνησαν τα προβλήματα- εκείνος επέμεινε να περιγράψει «το ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία» και εν συνεχεία τις αποφάσεις τους για αλλαγή σπιτιού και για τις σπουδές της Καρολάιν. Ανέφερε μάλιστα πως ήταν τόσο ικανή η Καρολάιν που οργάνωσε μόνη της τα πάντα για τον γάμο «σαν να τα είχε οργανώσει ομάδα ανθρώπων από γραφείο». 

Ο κατηγορούμενος περιγράφοντας ως «ένα όμορφο σπίτι που πλαισιώνει το όνειρο που ζούσαμε» το σπίτι που διάλεξαν στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια "στα σχέδια για την ευτυχία μας" που έκαναν και για το όνειρο της Καρολάιν να σπουδάσει οικονομικά. "Ήταν το τέλειο σπίτι. Ήταν τόσο ωραίο σπίτι.. Η Καρολάιν το αγάπησε". Κατόπιν πολλών ερωτήσεων της προέδρου για τον χρόνο που άρχισαν τα προβλήματα, ο Αναγνωστόπουλος αφού τόνισε ότι η λέξη  "πρόβλημα" είναι υποκειμενική, είπε πως" τον ορισμό πρόβλημα εγώ δεν τον έβαλα». 

Σύμφωνα με τον απολογούμενο τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν η Καρολάιν απέβαλε. Όπως είπε γυρνώντας από την Πορτογαλία διαπίστωσαν πως η 18χρονη, πλέον, Καρολάιν ήταν έγκυος, γεγονός που τους σόκαρε αν και δεν τέθηκε θέμα διακοπής της εγκυμοσύνης. «Συζητούσαμε να γίνουν τα σχέδια μας και το παιδί να έρθει να ομορφύνει αυτό που ζούσαμε». 

Η αποβολή του μωρού «εμένα με τσάκισε. Και την Καρολάιν. Κλαίγαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου επί 48 ώρες».  

Κλαίγοντας, όσο μιλούσε για την απώλεια που είχαν, ο πιλότος περιέγραψε πώς αυτός ήταν ο καταλύτης για τα σύννεφα που υπήρξαν σε εκείνο που μέχρι τότε ζούσαν. 

«Το παραμυθένιο μας καλοκαίρι» όπως ανέφερε για το διάστημα μετά την επιστροφή τους από την Πορτογαλία. 

Η απολογία συνεχίστηκε με την περιγραφή και τις απαντήσεις που δίνει ο πιλότος στην πρόεδρο για σειρά θεμάτων με επίκεντρο "τις εξάρσεις της Καρολάιν" μετά την αποβολή της, αλλά και για τα ταξίδια τους και "το όμορφο πλάνο" που είχαν για τη  ζωή τους. 

Ο πιλότος αναφέρθηκε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της Καρολάιν, όπου στον τρίτο μήνα εντοπίστηκε πρόβλημα στο μωρό. "Το πλάνο εγκυμοσύνης" που μας έδωσε ο γιατρός περιλαμβάνει ακόμη και την απώλεια του μωρού. 

«Ήρθε ένα δεύτερο παρά πολύ μεγάλο πρόβλημα» είπε, γιατί ο γυναικολόγος τους περιέγραψε πως το ζήτημα που είχε το έμβρυο και για το παιδί εφόσον γεννιόταν θα ήταν επώδυνη διαδικασία με χειρουργεία  και για τους γονείς το πλέον ψυχοφθόρο. Όπως ανέφερε, φεύγοντας από τον γιατρό, η Καρολάιν του είπε πως θα έβρισκαν τον κατάλληλο χειρουργό και πως «εμένα το μωράκι μου δεν θα μου το πάρει κανείς».  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oplosxoleio
Ασύλληπτο! Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να φέρουν οπλισμό στο σχολείο, σύμφωνα με νόμο που ψήφισε η Βουλή
Ο νόμος προβλέπει προϋποθέσεις: Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να φέρουν οπλισμό πρέπει, μεταξύ άλλων, να περάσουν πρώτα 40 ώρες «βασικής εκπαίδευσης...
Ασύλληπτο! Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να φέρουν οπλισμό στο σχολείο, σύμφωνα με νόμο που ψήφισε η Βουλή
ΔΑΣΚΑΛΑ
Τοξικό το κλίμα στα σχολεία λίγο πριν διακοπές του Πάσχα λόγω των πιέσεων του υπουργείου Παιδείας
Ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών βιώνει υψηλή ή μεσαία συναισθηματική εξάντληση, ενώ καταγράφεται επίσης ότι ένα ακόμη μεγαλύτερο τμήμα...
Τοξικό το κλίμα στα σχολεία λίγο πριν διακοπές του Πάσχα λόγω των πιέσεων του υπουργείου Παιδείας
10 γυμνασιο παπαγου
Τεράστια επιτυχία: Το «ψηφιακό» Υπουργείο άφησε 345 μαθητές με κενά εκπαιδευτικών από την αρχή της χρονιάς ως τώρα!
Λήγει το σχολικό έτος κι ακόμα να καλύψουν τα κενά -και μάλιστα στην Αθήνα, στου Παπάγου! Στα «κάγκελα» οι γονείς...
Τεράστια επιτυχία: Το «ψηφιακό» Υπουργείο άφησε 345 μαθητές με κενά εκπαιδευτικών από την αρχή της χρονιάς ως τώρα!
w29-81121enisxytikhdidaskalia.jpg
Ενισχυτική Διδασκαλία: Πώς ένας απαραίτητος θεσμός για τους μαθητές κατέληξε σε «πρεκαριάτο» για τους εκπαιδευτικούς...
Το πρεκαριάτο, από το λατινικό precarious (που σημαίνει αβέβαιος, ανασφαλής), είναι όρος που εμφανίζεται από τη δεκαετία του '80 για τα σύγχρονα...
Ενισχυτική Διδασκαλία: Πώς ένας απαραίτητος θεσμός για τους μαθητές κατέληξε σε «πρεκαριάτο» για τους εκπαιδευτικούς...