patra_tzortzina
Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι λέει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Στη χορήγηση κεταμίνης οφείλεται η ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα, αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα, τονίζοντας πως δεν υπήρχε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, το πόρισμα των ιατροδικαστών αναφέρει πως η ανακοπή που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα, οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης, που προκάλεσε βλάβες στο συκώτι της και σε άλλα όργανα.

Σύμφωνα με το παραπάνω καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της 33χρονης μητέρας, ότι δόθηκε κεταμίνη στο παιδί στη φάση της ανάνηψης.

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, είναι τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα, το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, να εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία