Αιδηψός: Βίντεο σοκ – Άντρας δελέαζει με φαγητό γάτα και την κλωτσάει στη θάλασσα
Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο προφίλ του δράστη ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την φρικαλέα πράξη του με τους ακολούθους του

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας σε ψαροταβέρνα να δελεάζει με φαγητό μια πεινασμένη γάτα και στη συνέχεια να κλωτσάει με δύναμη και να τη ρίχνει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στα social media ο άντρας: «πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ψαροταβέρνα στην Αιδηψό που τη λένε «Στέλλα». Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στην θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και στην άλλη γατούλα».

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες και σύμφωνα με αναφορές φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού το βίντεο δημοσιεύθηκε στο προφίλ του δράστη ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την φρικαλέα πράξη του και με τους ακολούθους του.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το περιστατικό με το γατάκι

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε γατάκι για να πέσει στη θάλασσα. Ο Υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»