Θάνος Πλεύρης
INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική κατάσταση

Φαίνεται πως τα… γύρισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σχετικά με το μέτρο της μάσκας στους κλειστούς χώρους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας είπε ότι: «Μπορεί ενδεχομένως η μάσκα και να μην καταργηθεί στους εσωτερικούς χώρους γιατί είναι ένα ήπιο μέτρο. Η μάσκα θα παραμείνει τον Μάιο και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε παρακολουθώντας την επιδημιολογική κατάσταση».

Σημειώνεται πως στις 13 Απριλίου, ο υπουργός Υγείας είχε παρουσιάσει τον οδικό χάρτη χαλάρωσης των μέτρων, όπως η άρση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και οι αλλαγές στην χωρητικότητα των καταστημάτων. Τα μέτρα αυτά περιλάμβαναν και την άρση της χρήσης μάσκας στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους.

Η επιδημιολογική εικόνα θα καθορίσει την απόφαση

«Η άρση της μάσκας θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική εικόνα. Μπορεί να υπάρξει και χαλάρωση των μέτρων. Η μάσκα είναι ένα ήπιο μέτρο περιορισμού και δεν διαταράσσεται η ζωή των πολιτών», συμπλήρωσε ο κ. Πλεύρης προσθέτοντας πως από τον Σεπτέμβριο μπορεί να υπάρξει και αλλαγή στην επιδημιολογική εικόνα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεδριάζει και η Επιτροπή των Ειδικών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σταυρός φαρμακείου
Πατήσια: Τραυματίστηκε 15χρονη μαθήτρια όταν πινακίδα φαρμακείου έπεσε στο κεφάλι της
Η μαθήτρια τραυματίστηκε όταν ο διαφημιστικός σταυρός του φαρμακείου έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)
Πατήσια: Τραυματίστηκε 15χρονη μαθήτρια όταν πινακίδα φαρμακείου έπεσε στο κεφάλι της