thanatos paidion patra
Η Πισπιρίγκου είπε σε γιατρό ότι Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της - Τι είπε η παιδίατρος στην κατάθεσή της

Νέα ανατροπή έρχεται στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, μετά την μαρτυρία της παιδιάτρου, που είχε πάρει το ιστορικό της Τζωρτζίνας από τη μητέρα της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, προκύπτει ότι η 33χρονη μητέρα είχε πει σε παιδίατρο ότι τελικά η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή 6 μηνών Ίριδα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη μητέρα είχε ισχυριστεί πως το μικρότερο κορίτσι που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, το είχε βρει η αδερφή της. 

Συγκεκριμένα, η παιδίατρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, σύμφωνα με το mega, κατέθεσε στις Αρχές ότι η 33χρονη είχε ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο με την υγεία της, μετά από τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 9χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του» λέει χαρακτηριστικά η παιδίατρος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘΑ
Υπ. Παιδείας για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί ξανά»
Υπ. Παιδείας: Το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί, ξανά, αμφισβητώντας την εγκυρότητα και τη διαφάνεια της διαδικασίας αδειοδότησης των μη κρατικών πανεπιστημίων
Υπ. Παιδείας για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Το ΠΑΣΟΚ παραπλανεί ξανά»
δημοσκ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ, προβληματισμός για μέτρα ΔΕΘ και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα της ΝΔ - Προβληματισμός για τα μέτρα ΔΕΘ, σκιά από την ακρίβεια και τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ, προβληματισμός για μέτρα ΔΕΘ και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ