rougalas
«Γελοία» χαρακτήρισε την έγκληση της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγου σε βάρος του, ο υποστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ

Ο υποστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας, πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του Πταισματοδίκη Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη όταν προ μηνός υπέδειξε δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Υπενθυμίζεται πως, όπως αναφέρει το pelop.gr ήταν ο πρώτος που δημόσια χαρακτήρισε την μητέρα των τριών κοριτσιών «δολοφόνο».

Όπως δήλωσε ο Χ. Ρουγκάλας, μετά την απολογία του, «διάφοροι άνθρωποι που ανέμεναν να εξεταστούν για υποθέσεις τους αφ' ενός με συνέχαιραν αφ' ετέρου δε, μου δήλωναν συμπαράσταση».

«Η κα Πταισματοδίκης μου είπε να πάρω αντίγραφα όλων των εγγράφων της προκαταρκτικής έρευνας, όπως κι έκανα για να δω τι έχει κατατεθεί κι από ποιους. Μάλιστα από την πρώτη ματιά που έριξα στην υποβληθείσα έγκληση είναι τελείως για γελοία… έχουν γράψει ημερομηνίες που δεν έχουν έρθει ακόμη, πχ αναφέρονται στον μήνα Μάιο ενεστώτος έτους. Δηλαδή, εντάξει να υποθέσω πως ήταν δυο πονεμένοι γονείς κι ετοιμάζονταν να τελέσουν το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας αλλά είχαν τον χρόνο να μοντάρουν cd με τη συνέντευξή μου», ανέφερε.

Συμπλήρωσε πως θα έπρεπε να εγκαλέσει την οικογένεια της Πάτρας για ψευδή καταμήνυση «αλλά έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα και μάλλον θα πρέπει να δουν πως θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους αντί να εγκαλούν άλλους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χ.Ρουγκάλας.

«Λοιπόν για να είσαστε ενημερωμένοι μιας κι ανησυχήσατε και στείλατε πολλά μηνύματα εδώ και sms και παίρνατε τηλέφωνα σας λέω πως πήγα στην κα Πταισματοδίκη κι εκεί διάφοροι άνθρωποι που ανέμεναν να εξεταστούν για υποθέσεις τους αφ ενός με συνέχαιραν αφ ετέρου δε, μου δήλωναν συμπαράσταση και μέχρι να τελειώσει η διαδικασία αναμονής μου κουβεντιάζαμε άνετα ,περί άλλων θεμάτων .

Η κα Πταισματοδίκης μου είπε να πάρω αντίγραφα όλων των εγγράφων της προκαταρκτικής έρευνας, όπως κι έκανα για να δω τι έχει κατατεθεί κι από ποιους.

Μάλιστα από την πρώτη ματιά που έριξα στην υποβληθείσα έγκληση είναι τελείως για γελοία… έχουν γράψει ημερομηνίες που δεν έχουν έρθει ακόμη, πχ αναφέρονται στον μήνα Μάιο ενεστώτος έτους !!!!

Δηλαδή, εντάξει να υποθέσω πως ήταν δυο πονεμένοι γονείς κι ετοιμάζονταν να τελέσουν το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας αλλά είχαν τον χρόνο να μοντάρουν cd με τη συνέντευξή μου .

Αυτά που εγώ είχα δηλώσει ουδόλως ταιριάζουν μ αυτά που αναγράφονται στην έγκλησή τους .

Κανονικά θα πρεπε να τους εγκαλέσω εγώ για ψευδή καταμήνυση αλλά έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα και μάλλον θα πρέπει να δουν πως θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους αντί να εγκαλούν άλλους ανθρώπους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά