Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το tablet
Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας με σκοπό να ανασυρθεί το τάμπλετ

Η δικαστική λειτουργός μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης, ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο.

Το τάμπλετ θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν, κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος κατέθεσε ότι - πράγματι - μετά από επιθυμία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στο μνήμα του παιδιού τους τοποθετήθηκε το τάμπλετ, η ανακρίτρια έδωσε τη σχετική παραγγελία.

Με την παραγγελία της ανακρίτριας, άμεσα οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

H πληροφορία για το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με τη μικρή, αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Φως στο τούνελ», αλλά η ανακρίτρια δεν μπορούσε να κάνει χρήση της, μέχρι να της παρουσιαστεί επισήμως στη δικογραφία.

Έτσι, μετά την επιβεβαίωση και επίσημη κατάθεση του πατέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο οποίος κατέθεσε ότι πράγματι μετά από επιθυμία της κατηγορουμένης στο μνήμα του παιδιού τους μπήκε το τάμπλετ η ανακρίτρια έδωσε την εντολή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αφρικανικη
Η αφρικανική σκόνη ήρθε για να… μείνει: Οι λόγοι που εμφανίζεται συχνότερα – Τι εξηγεί καθηγητής του ΑΠΘ
Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο στη χώρα μας, όμως τα στοιχεία δείχνουν πως η παρουσία της αφρικανικής σκόνης τα τελευταία χρόνια είναι πιο έντονη
Η αφρικανική σκόνη ήρθε για να… μείνει: Οι λόγοι που εμφανίζεται συχνότερα – Τι εξηγεί καθηγητής του ΑΠΘ