Κολαστήριο στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τη 10χρονη κόρη του
Όταν αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει

Έναν φρικτό εφιάλτη βίωνε καθημερινά ένα 10χρονο κορίτσι στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο πατέρας της την ξυλοκοπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Μάλιστα, όταν αντιστεκόταν, ο «πατέρας» έκαιγε τα χέρια της στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει. Επίσης το παιδί έφερε μώλωπες στα πόδια και η πλάτη του ήταν γδαρμένη.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του πατέρα κατήγγειλε την κακοποίηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος».

Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά από ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να συλλάβουν τον κτηνώδη άνδρα και να οδηγήσουν την 10χρονη στο νοσοκομείο Παίδων.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Από τα πρώτα μόλις χρόνια της ζωής του, μεγάλωνε με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου, καθώς η μητέρα του τους είχε εγκαταλείψει.

Το παιδί, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr, έχει σοβαρά εγκαύματα στο χέρι.

paidi-kakopoiisi-nea-smyrni.jpg

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» είπε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή το παιδάκι.

Οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του άνδρα, οδήγησαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φρίκη που βίωνε από τη συστηματική κακοποίηση.

Ο δράστης ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του ότι έδερνε και έκαιγε το παιδί για να το τιμωρήσει, αρνούμενος  τη σεξουαλική κακοποίηση, όμως η έρευνα των αξιωματικών του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας συνεχίζεται, καθώς εκκρεμεί η κατάθεση του παιδιού η οποία θα δοθεί όταν οι γιατροί κρίνουν ότι είναι σε θέση ψυχολογικά να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα ζούσε.

Μετά την ανάρρωσή της, θα οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει όλα όσα υπέφερε, καθώς εκτός του πατέρα της δεν έχει άλλους συγγενείς.

Τέλος οι πληροφορίες λένε ότι ο κακοποιητής πατέρας έστελνε κανονικά το παιδί του στο σχολείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα