Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα κάνουν ηλεκτρονική αίτηση οι δικαιούχοι
Η διαδικασία, που θα ακολουθείται

Συνεχίζονται οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 σε περισσότερα από 1.800 τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ έως τις 31 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι και φέτος επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι έξι βράδια, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στο νομό Έβρου, είναι 10 βράδια, με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών, η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας 'Αννας Ευβοίας είναι 12 βράδια.

Δικαιούχοι που έχουν πραγματοποιήσει ήδη διακοπές σε κάποιο από τα καταλύματα των δήμων αυτών, χωρίς να έχουν εξαντλήσει τον αριθμό των 12 διανυκτερεύσεων, μπορούν να υπογράψουν οποτεδήποτε έως τη λήξη του προγράμματος στις 31 Ιουλίου 2022 νέο συμφωνητικό για διαμονή στο ίδιο ή σε διαφορετικό κατάλυμα των συγκεκριμένων δήμων για όσες διανυκτερεύσεις υπολείπονται.

Η διαδικασία, που θα ακολουθείται, είναι η εξής:

- Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι, αφού συνεννοηθούν με τον πάροχο για την κράτηση του δωματίου, θα απευθύνονται στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Χαλκίδας ([email protected] 22210-25081, 22210-60303) και θα ενημερώνουν για την πρόθεσή τους να διαμείνουν στο συγκεκριμένο κατάλυμα.

- Το ΚΠΑ2 Χαλκίδας θα ενημερώνει εγγράφως τον πάροχο για τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει στο κατάλυμα ο δικαιούχος.

- Θα υπογράφεται νέο ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα διαβιβάζεται από τον πάροχο στην υπηρεσία μαζί με το έντυπο αναγγελίας άφιξης την ημέρα της άφιξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntis_2.jpg
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
Οι καθαιρέσεις διευθυντών σχολείων και προϊσταμένων νηπιαγωγείων και το μήνυμα που στέλνουν στην εκπαιδευτική κοινότητα
Όταν η διοίκηση των σχολείων μετατρέπεται σε «πεδίο πειθαρχικών διώξεων»
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;
Αλήθεια με αυτά τα στελέχη θα έρθει η πολιτική αλλαγή;
Ποιος Διευθυντής Εκπαίδευσης που έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς φορείς ήταν υποψήφιος στις εκλογές αντιπροσώπων του ΠΑΣΟΚ;