νεκρά παιδιά πάτρα
Ερωτηματικό παραμένει από πού έγινε η προμήθεια της κεταμίνης από τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι τη χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή ενώ νοσηλευόταν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί», τόνισε με νόημα σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επί της ουσίας προαναγέλλοντας νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».

Αναφέροντας ότι η μητέρα μπορεί να έχει και συνεργούς στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών εμφανίστηκε ξεκάθαρος.

«Δεν εξετάστηκαν όλα τα ευρήματα όπως έπρεπε», τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια άποψη εξέφρασε στο MEGA και η δικηγόρος,  Ανθούλα Ανάσογλου.

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι: «αποκλείεται να έδρασε μόνη της η μητέρα».

«Υπάρχει η αρχή αποδείξεων στο δικαστήριο. Η απλή λογική, το αυτονόητο, μας δείχνει την αλήθεια πολλές φορές. Όταν έχουμε 2 θανάτους και έχουμε ένα παιδάκι που έχει συνέχεια προβλήματα υγείας, όλοι υποψιαστήκαμε τι συμβαίνει. Μέλος της οικογένειάς της δεν αναρωτήθηκε αν κάτι πάει λάθος;».

Η προμήθεια της κεταμίνης

 

Ερωτηματικό παραμένει από πού έγινε η προμήθεια της κεταμίνης από τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι τη χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή ενώ νοσηλευόταν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασακαλάκη στρέφεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το ενδιαφέρον του Ανθρωποκτονιών στο πλαίσιο της αναζήτησης, απάντησης για το που βρήκε την ουσία κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης, προφανώς υπό το σοκ των εξελίξεων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μάνος είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά την κεταμίνη μπορεί να την προμηθευτεί κανείς από καταστήματα ή αποθήκες που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα.

Οι τελευταίες δημόσιες κουβέντες του Μάνου Δασκαλάκη

Ταυτόχρονα, ο κ. Δασκαλάκης έχει κλειστό εδώ και ώρες το κινητό του τηλέφωνο και φέρεται να μην εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, την επόμενη ημέρα από τη σύλληψη της συντρόφου του. Ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον ΑLPHA:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι». Σε ερώτηση για το αν είχαν γίνει ενοχλήσεις από την αστυνομία, απάντησε «από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα