gregos
Δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του καταδικασμένου πρωτόδικα σε κάθειρξη 6 ετών, Αντώνη Γρέγου, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό

Αποφυλακίζεται ο Αντώνης Γρέγος που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Στην αίτηση αποφυλάκισής του επικαλέστηκε λόγους υγείας του ίδιου και του παιδιού του.

Nα σημειωθεί πως πρόκειται για το τρίτο αίτημα αποφυλάκισής του, καθώς τα προηγούμενα δύο είχαν απορριφθεί από τα αρμόδια δικαστήρια. 

Παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημά του πρώην βουλευτή να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. 

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα και η καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ξηροί καρποί
Ποιος ξηρός καρπός ωφελεί την καρδιά και την ανδρική γονιμότητα;
Τραγανά, θρεπτικά και με ήπια γλυκιά γεύση, τα φουντούκια συνδέονται με καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία και βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος
Ποιος ξηρός καρπός ωφελεί την καρδιά και την ανδρική γονιμότητα;
oikopeda1
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
Έως τις 15 Ιουνίου η δήλωση και ο καθαρισμός – Αυστηρότεροι έλεγχοι, κλιμακωτά πρόστιμα και ξεκάθαροι ρόλοι για δήμους και Πυροσβεστική
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
ζαχαρακη
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.
« Έχουμε όλοι μας χρέος - και περισσότερο από όλους η Πολιτεία – να στηρίξουμε την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό.»
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.