Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη: «Ποτέ δε φοβήθηκα τον θάνατο» έγραφε ο χρυσαυγίτης δράστης
«Ποτέ δε φοβήθηκα τον θάνατο» έγραφε ο δράστης της νέας απόπειρας γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη - Φέρεται να ήταν χρυσαυγίτης με «πλούσια» δράση

Συγκλονίζει η νέα απόπειρα γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ήταν πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και χρυσαυγίτης με «πλούσια» δράση, ενώ λίγο προανήγγειλε την αποτρόπαια πράξη του στα social media, γράφοντας μεταξύ άλλων «ποτέ δε φοβήθηκα τον θάνατο».

Παράλληλα, σύμφωνα με αναφορές, από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε και η κόρη της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το in.gr, ο δράστης ήταν περίπου 42 ετών πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο. Ήταν πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και φέρεται να διατηρούσε σχολή στο νησί.

Το Chiospress αναφέρει ότι τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ήταν μέλος της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

xrisavgitis drastis

Πρόκειται δε για πολύ γνωστή φιγούρα στα ΜΜΕ.

Ο δράστης πρωτοσυστήθηκε στο κοινό από μερίδα των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018. Διάφορα μέσα έγραφαν για τον… εθελοντή πυροσβέστη και αθλητή του MMA από τη Χίο που πήρε το καράβι και ήρθε στην Ραφήνα με δικά του έξοδα για να τσοντάρει στις επιχειρήσεις διάσωσης.

xrisavgitis drastis

Εμφανίστηκε ξανά λίγες εβδομάδες αργότερα σε ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας, σε θέμα για τον κατεστραμμένο τσιμεντένιο σταυρό στην παραλία Απελή Μυτιλήνης, τον οποίο είχαν φτιάξει προκειμένου… να εμποδίζει τους πρόσφυγες που χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη παραλία.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όταν ο 38χρονος -τότε- έμαθε για τον σπασμένο σταυρό, πήρε άλλους 6 και έφυγαν με το πρώτο καράβι από τη Χίο για τη Λέσβο, με σκοπό… να τον ξαναστήσουν.

xrisavgitis drastis
xrisavgitis drastis

Σοκάρει η τελευταία του ανάρτηση

Σοκάρει, μάλιστα, η ανάρτησή του λίγα μόλις λεπτά πριν το αιματηρό επεισόδιο και την απόπειρα γυναικοκτονίας. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook. 

xrisavgitis drastis

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα