Κοινωνία 0

Ηλικιωμένη που έκλεψε και το σούπερ μάρκετ αρνούνταν να αποσύρει τη μήνυση: «Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου»

ηλικιωμένη με σακούλες, γυναίκα, ψώνια, δρόμος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
800 ευρώ το μήνα, αλλά θέλω 400 μόνο για την υγεία μου, ούτε 100 ευρώ για φαΐ δεν έχω αλλά δε με νοιάζει, το ορκίζομαι στα κόκκαλα του παιδιού μου.

Συγκλονίζει η ιστορία ηλικιωμένης, η οποία καθώς αντιμετωπίζει δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα, το απόγευμα του Σαββάτου πήγε σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ  Lidl στο Ίλιον και έκλεψε κάποια προϊόντα, τοποθετώντας τα μέσα στην προσωπική της τσάντα τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, κόστιζαν συνολικά περίπου 30 ευρώ.

Έπειτα από παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης η εταιρεία απέσυρε τη μήνυση σε βάρος της ηλικιωμένης, ωστόσο οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία