kuknoi
Η συγκινητική ιστορία δύο ερωτευμένων κύκνων στην Καστοριά - «Αυτός πάντα δίπλα, υπομονετικός»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η συγκινητική ιστορία δύο κύκνων, όπου όταν ο θηλυκός τραυματίστηκε, ο άλλος έμεινε δίπλα της να την προστατέψει, ακολουθώντας την ακόμη και στον χώρο περίθαλψης. 

Οι δύο κύκνοι από την στιγμή που συναντήθηκαν δεν αποχωρίστηκαν ο ένας τον άλλον, με τον θηλυκό να έρχεται από την Εύβοια και τον αρσενικό από την Κρήτη. 

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου,  περιπατητές εντόπισαν τον θηλυκό κύκνο να κάθεται ανήμπορος έχοντας τραυματιστεί από κάποια αδέσποτα σκυλάκια και τον αρσενικό να «μάχεται κάνοντας κύκλους γύρο της με ανοιχτές τις φτερούγες του διώχνοντας τα σκυλιά». 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνεργάτης του Αρκτούρου και μέλος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου Καστοριάς, την πήρε στην αγκαλιά του για να τη μεταφέρει στο χώρο περίθαλψης. Τότε διαπίστωσε ότι το αρσενικό τον ακολουθούσε από πίσω, μπήκε στο χώρο περίθαλψης και έμεινε δίπλα στην αγαπημένη του ακόμα και στο αναρρωτήριο.

kuknoi

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Το να αγαπάς και να ερωτεύεσαι πιστεύουμε ότι είναι προνόμιο των ανθρώπων... είναι μαγικό και απερίγραπτο συναίσθημα να βάζεις την ευτυχία σου μέσα στην ευτυχία του άλλου, το εγώ και το εσύ εξαφανίζεται και γίνεται εμείς...

Κάθε μεγάλη αγάπη αρχίζει με μια μεγάλη ιστορία!

Αυτός από την Κρήτη , αυτή κάπου από την Εύβοια, πέρασαν λίγο απ΄την Αθήνα και ταξίδεψαν οδικός με λίγους μήνες διαφορά για την Καστοριά και πολιτογραφήθηκαν Καστοριανοί. Η ανάγκη αποξένωσης έφερε και την γνωριμία τους, παρόλο που πίστεψαν ότι βρήκαν το ιδανικό μέρος αντιμετώπισαν δυσκολίες με τον ντόπιο πληθυσμό και απομονώθηκαν αρκετά μακριά τους, δημιουργώντας δικό τους χώρο. Κάθε ώρα ήταν μαζί κάθε στιγμή την μοιραζόταν, άλλωστε έχουν δώσει ισόβιους όρκους να είναι μαζί.

Έτσι είναι οι κύκνοι !!!

Σήμερα το θηλυκό δέχθηκε επίθεση από κάποια ομάδα με αδεσποτάκια και δυστυχώς τραυματίστηκε, οι πρωινοί περιπατητές που βρεθήκαν μετά από λίγη ώρα στο σημείο και έσωσαν την κατάσταση. Η εικόνα απερίγραπτη... ο ένας κύκνος να κάθεται κάτω ανήμπορος και ο άλλος να μάχεται κάνοντας κύκλους γύρο της με ανοιχτές τις φτερούγες του διώχνοντας τα σκυλιά. Όταν έφτασα αντίκρισα τις πληγές από μακριά πάνω στο κατάλευκο πτέρωμα της, με ήρεμες κινήσεις την πλησίασα κάτω από το επιθετικό βλέμμα του αρσενικού ψηλαφίζοντας τις πληγές της. Ανήμπορη όπως ήταν την πήρα στην αγκαλιά μου προσεχτικά και περπάτησα προς το σταθμό μιας και ήταν κοντά, περίπου 300 με 400 μέτρα. Όταν έφτασα κοντά γυρνώντας το κεφάλι μου συνειδητοποίησα ότι ο σύντροφος της με είχε πάρει στο κατόπι και ήρθε μαζί μου στο σταθμό, άνοιξα την πόρτα πήγα προς το χώρο περίθαλψης... αυτός πάντα δίπλα μας υπομονετικός να βγάζει μικρές κραυγές μέχρι να περιποιηθούμε τα τραύματα της. Αφότου τελειώσαμε και την περάσαμε στο αναρρωτήριο, ήρθε μαζί της και κάθισε δίπλα της... θα είναι εκεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ