Όμως, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που προσπαθούν να βοηθήσουν τα αξιαγάπητα πλάσματα, φτιάχνοντας σπιτάκια από λάστιχα στη Λήμνο. Πέρυσι ,την αρχή την είχε κάνει ο φιλόζωος Στράτος Ροσβάνης .
Φέτος, συνέχισαν την προσπάθεια οι μαθητές του Γυμνασίου Μύρινας με την καθηγήτρια τους Μαίρη Γεροντάρα, η φιλοζωική με την Μαριαλένα,ο Αντιδήμαρχος κος Πόντικας Γιάννης,η Κοινότητα Μύρινας με την Πρόεδρο Βούλα Μοσχάκη, εθελοντές (Κάτσικας Γιάννης, Δημήτρης Αμπελώμος) και τα άφησαν σε διάφορα μέρη της πόλης, όπως γράφει το limnosreport.gr.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κοινότητας Μύρινας, κ. Μοσχάκη: “Παρακαλούμε όσοι τα δείτε στις γειτονιές σας,φροντίστε να παραμείνουν εκεί,ακόμη κι αν δεν είστε φιλόζωοι!”

Μια όμορφη ιδέα που συνεχίζεται από παλιά λάστιχα αυτοκινήτου που συνήθως απλά τα πετάμε και μολύνουμε το περιβάλλον, τα έκαναν πανέμορφα καταφύγια για τις γάτες.









Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα του δημοφιλούς αντιβιοτικού Fucidin – Τι επικίνδυνο βρέθηκε στα χάπια
Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ