Πάτρα: Αρχίζουν οι καταθέσεις για τους θανάτους – μυστήριο των τριών παιδιών
Το κατώφλι του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών θα περάσουν πρώτα γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές που εξέτασαν τα 3 κοριτσάκια στην Πάτρα

Εντός της εβδομάδας, αφού πρώτα μελετήσουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα αρχίσουν να λαμβάνουν καταθέσεις για την τραγωδία με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα.

Σε πρώτη φάση θα κληθούν να καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές που παρακολουθούσαν εν ζωή σε νοσοκομείο στην Αχαΐα και στην Αττική τα τρία άτυχα παιδιά, ενώ στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τις σορούς.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές – τοξικολογικές εξετάσεις, που θα βγουν μέσα στο επόμενο 20ήμερο. Τελευταίοι που θα κληθούν για κατάθεση, είναι οι γονείς των παιδιών που ζητούν - όπως λένε - «να γίνει η έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες».

Τα σημεία που προβληματίζουν

Αρκετά σημεία έχουν προβληματίσει τους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση της τραγωδίας. Ένα απ’ αυτά είναι οι ομοιότητες στον τρόπο που κατέληξαν τα τρία αδερφάκια, καθώς επίσης και το γεγονός πως οι γονείς τους δεν είχαν κανένα καρδιολογικό ιστορικό ή οποιαδήποτε νόσο.

Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα κατέληξε πριν από μερικές ημέρες εντελώς ξαφνικά, ενώ μόλις 20 λεπτά πριν είχε εξεταστεί από ιατρική ομάδα και όλα έδειχναν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν μόνο η μητέρα της, που κάλεσε σε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί «σβήνει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο