Πάτρα: Αρχίζουν οι καταθέσεις για τους θανάτους – μυστήριο των τριών παιδιών
Το κατώφλι του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών θα περάσουν πρώτα γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές που εξέτασαν τα 3 κοριτσάκια στην Πάτρα

Εντός της εβδομάδας, αφού πρώτα μελετήσουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα αρχίσουν να λαμβάνουν καταθέσεις για την τραγωδία με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα.

Σε πρώτη φάση θα κληθούν να καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές που παρακολουθούσαν εν ζωή σε νοσοκομείο στην Αχαΐα και στην Αττική τα τρία άτυχα παιδιά, ενώ στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τις σορούς.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές – τοξικολογικές εξετάσεις, που θα βγουν μέσα στο επόμενο 20ήμερο. Τελευταίοι που θα κληθούν για κατάθεση, είναι οι γονείς των παιδιών που ζητούν - όπως λένε - «να γίνει η έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες».

Τα σημεία που προβληματίζουν

Αρκετά σημεία έχουν προβληματίσει τους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση της τραγωδίας. Ένα απ’ αυτά είναι οι ομοιότητες στον τρόπο που κατέληξαν τα τρία αδερφάκια, καθώς επίσης και το γεγονός πως οι γονείς τους δεν είχαν κανένα καρδιολογικό ιστορικό ή οποιαδήποτε νόσο.

Αίσθηση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα κατέληξε πριν από μερικές ημέρες εντελώς ξαφνικά, ενώ μόλις 20 λεπτά πριν είχε εξεταστεί από ιατρική ομάδα και όλα έδειχναν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν μόνο η μητέρα της, που κάλεσε σε βοήθεια όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί «σβήνει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας