Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος σήμερα με τη Δικαιοσύνη - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τα θύματά του

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζεται η υπόθεση του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία πρόκειται να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία.

Η κατηγορία έχει πλέον μετατραπεί σε κακούργημα και το πιθανότερο είναι το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να ορίσει νέα ημερομηνία.

Οι πρώην σύντροφοι του πέρα από δικαίωση θα διεκδικήσουν και αποζημίωση, για όσα έχουν υποστεί.

Η 30χρονη που αποκάλυψε πρώτη τι συνέβη, με εξώδικο κάνει έκκληση να προστατευτεί από τα ΜME. Με επιστολή ζητάει κατά την παρουσία στη δίκη να μην προβληθεί το πρόσωπο της, ώστε να περιορίσει τον διασυρμό της, αφού τα βίντεο των προσωπικών της στιγμών παραμένουν στο διαδίκτυο σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

«Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι ακόμα και τώρα αναγκάζεται να παρακολουθεί τα πορνογραφικά site αφού κάποιοι συνεχίζουν να ανεβάζουν τα επίμαχα βίντεο.

«Μετά από όλο αυτόν τον σάλο υπήρξαν 3 αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα τώρα πριν 3 μέρες πάλι. Από άλλους χρήστες που το κοινοποίησαν ξανά γνωρίζοντας ότι είναι το βίντεο αυτής της υπόθεσης» επισήμανε.

«Εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ήταν, διότι δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτήν. Περιμένει πάρα πολύ καιρό την εκδίκαση της υπόθεσης και τη δικαίωση της, όσο μπορεί να δικαιωθεί μετά από αυτόν τον διασυρμό που έχει υποστεί. Δυστυχώς, δεν επανορθώνεται με κανένα τρόπο, ούτε περιορίζεται από την στιγμή που κυκλοφορούν ακόμα αναρτημένα στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της» τόνισε η δικηγόρος της.

 200.000 για ηθική βλάβη

Παράλληλα, η δεύτερη καταγγέλλουσα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, καταθέτει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη, σύμφωνα με το Mega.

«Περιμένουμε την έρευνα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε και αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη την οποία έχει υποστεί η συγκεκριμένη κοπέλα από τις πράξεις του Παναγιωτόπουλου» δήλωσε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων