dolofonia alki
Στο φως της δημοσιότητας το πώς κινήθηκαν οι δράστες πριν και μετά τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη - Πώς έδρασαν - Τι ισχυρίζονται

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα όσα περιγράφονται στη δικογραφία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, και το πώς κινήθηκαν οι δράστες πριν και μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που παρουσιάζει το Open, τα οποία βασίστηκαν σε όσα εντόπισαν οι αστυνομικοί και στη μαρτυρία του 23χρονου, οι δράστες βγήκαν από το Polo, ρώτησαν τον Άλκη και την παρέα του «τι ομάδα είστε;», και αυτοί απάντησαν «Άρης». Ταυτόχρονα βγήκαν και από τα άλλα δύο αυτοκίνητα οι επιβαίνοντες και κινήθηκαν προς τους πέντε οπαδούς του Άρη που βρίσκονταν τα σκαλιά της οικοδομής.

Ο 23χρονος έδωσε ονόματα και συγκεκριμένα περιστατικά που συνθέτουν όλο το σκηνικό της εγκληματικής ενέργειας.

Από τα πέντε άτομα της παρέας του Άλκη, τα δύο πρόλαβαν και έφυγαν και στη συνέχεια στους άλλους τρεις που έμειναν πίσω, όρμησαν αυτοί που επέβαιναν στο Polo.

Παράλληλα ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς προσπάθησαν οι δράστες να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

«Το αριστερό χέρι του G. είχε κοπεί και είχε αίματα και επίσης είχε αίματα και μέσα στο αυτοκίνητο. Γι' αυτόν τον λόγο, έβγαλε από το αυτοκίνητο τα πλατοκαθίσματα και τα πέταξε σε ένα κάδο λίγο παραπάνω από το σημείο που είχε παρκάρει. Σε συνομιλία του με τον Τ είπε ότι ο G λίγο μετά το σημείο που είχαν παρκάρει με το Citroen πέταξε το μαχαίρι σε κάποιον υπόνομο», αναφέρεται στη δικογραφία. .

Παράλληλα γίνεται αναφορά στον οπλισμό με το οποίο έφτασαν στο σημείο όπου και προκύπτει ότι δράστες κατείχαν τρία μαχαίρια ένα δρεπάνι τέσσερα σιδερολοστούς καθώς επίσης και ένα στιλιάρι.

Κάποια στιγμή ένας από τους κατηγορούμενους πήρε τηλέφωνο τον 23χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μάλιστα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι αυτός ο οποίος είχε περισσότερες επαφές με τις μικρότερες ηλικίες των χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη και του είπε ότι ήθελαν να κάνουν μία καταδρομική και πόσους νεαρούς χούλιγκαν είχε στη διάθεσή του εκείνη την ώρα.

Εκείνος τους απάντησε ότι δεν έχω πάρα πολλούς, αλλά δεν πειράζει μπορούμε να ξεκινήσουμε και να πάμε μόνοι μας.

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα