Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονική επίθεση
Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από την κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Άλκη, έρχεται στο φως ένα νέο βίντεο που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή. Δείχνει τον τρόπο που το «τάγμα θανάτου» των χούλιγκαν έφτασε στο σημείο που ο Άλκης και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα.

Πιο συγκεκριμένα, νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από την κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Διακρίνονται τα τρία αυτοκίνητα των δραστών να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ελάχιστα δηλαδή πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια επίθεση, στους τρεις φίλους που επέστρεφαν από βόλτα στα σπίτια τους. 

Η ιατροδικαστής Λήδα Καλλιόπη Κοβάτση, μιλώντας στο ΣΚΑΪ για την ιατροδικαστική εξέταση στον Άλκη, είπε ότι «το παιδί πέθανε από τον συνδυασμό των κακώσεων που του προκάλεσαν στα κάτω άκρα, μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν που επέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα τραύμα. Μιλάμε για πολλά και διαφορετικά χτυπήματα».

Συμπληρώνοντας, η ιατροδικαστής είπε: «Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις έναν νέο άνδρα, με ύψος 1,90, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Η επιστημονική μου άποψη είναι ότι πρόκειται περί στοχευμένων χτυπημάτων από άτομα που ήξεραν πως θα πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και το πέτυχαν».

Εν τω μεταξύ, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο σημείο την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν συμμετείχε, ενώ κατονόμασε τους άλλους δράστες. Για την ίδια υπόθεση θα απολογηθούν τις επόμενες ημέρες οι υπόλοιποι οκτώ συλληφθέντες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί στην Ισλανδία
Καινοτόμοι Έλληνες εκπαιδευτικοί στη χώρα του Πάγου και της Φωτιάς!
Συμμετείχαν σε Διακρατικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στην Ισλανδία για την Υπαίθρια και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στο πλαίσιο του προγράμματος...
Καινοτόμοι Έλληνες εκπαιδευτικοί στη χώρα του Πάγου και της Φωτιάς!
Πανεπιστήμιο της Λωζάνης: Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου
Πανεπιστήμιο της Λωζάνης: Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου - Ζητούν κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου στο πανεπιστήμιο της Λωζάνης ζητώντας κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Πανεπιστήμιο της Λωζάνης: Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου - Ζητούν κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Πρύτανης πανεπιστημίου της Γλασκώβης
Απαγόρευση εισόδου στη Γαλλία για πρύτανη Πανεπιστημίου - Παρείχε στη Γάζα ιατρικές υπηρεσίες
«Με εμποδίζουν να εισέλθω στην Γαλλία» - Θα απευθυνόταν στη γαλλική Γερουσία για να περιγράψει την εμπειρία του ως γιατρός στη Γάζα
Απαγόρευση εισόδου στη Γαλλία για πρύτανη Πανεπιστημίου - Παρείχε στη Γάζα ιατρικές υπηρεσίες