goneis-alki
«Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους» δήλωσε η μητέρα του Άλκη για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης - «Αυτό που μας έλεγε ο Άλκης είναι να αγαπάμε τον κόσμο»

Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου Άλκη, οι οποίοι με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής, μίλησαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ3, λίγες ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιου τους, Άλκη Καμπανού.

“Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας”, δήλωσε  ο συντετριμμένος πατέρας.

“Το να σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια ξαναδημιουργεί το απόστημα. Πρέπει να θεραπευθεί και να βρει το φάρμακο η κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος ενωμένος μαζί με την αστυνομία, τη δικαιοσύνη για να λυθεί. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ. Την αγαπούσα και τη θεωρούσα την πιο όμορφη πόλη του κόσμου».

“Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ, είμαι και Άρης. Το λέω επειδή το πιστεύω και έχω και φίλους και συγγενείς που είναι Παοκτσήδες. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα , πρόσθεσε ο κ. Καμπανός.

“Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ αυτή την στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Καμία μανούλα να μην βρεθεί στη θέση μου, είπε η μητέρα του Άλκη.

Όπως είπε, το προηγούμενο απόγευμα στις 7.30 μ.μ, ο Άλκης είχε μιλήσει μαζί της”. Μου τηλεφώνησε να δω τι κάνω. Την επόμενη μέρα θα έδινε μάθημα στο πανεπιστήμιο. Μου είπε θα έβγαινε μία βόλτα να φάει και μετά θα επέστρεφε σπίτι. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 3 τα ξημερώματα μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας. Είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια…”.

“Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, δέχομαι καθημερινά αιτήματα φιλίας στην σελίδα μου στο facebook, την οποία διατηρώ για να ανταλλάσσουμε με τους εκπαιδευτικούς σχέδια εργασίας, δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα χωριστά, γιατί είναι πολλά τα μηνύματα”.

Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους”, επισήμανε η μητέρα του Άλκη, αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης. “Αυτό που μας έλεγε ο Άλκης είναι να αγαπάμε τον κόσμο”, κατέληξε χαρακτηριστικά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mousiki
Οι εκπαιδευτικοί μουσικής «σε τροχιά» συνέλευσης και εκλογών - Κάλεσμα ΠΑΣΕΜΕ
Στο επίκεντρο τα κρίσιμα αιτήματα του κλάδου και η ενίσχυση της συλλογικής διεκδίκησης των εκπαιδευτικών Μουσικής Επιστήμης
Οι εκπαιδευτικοί μουσικής «σε τροχιά» συνέλευσης και εκλογών - Κάλεσμα ΠΑΣΕΜΕ
Σουβλάκι
Πάνω από τα 4 ευρώ η μέση τιμή για ένα τυλιχτό σουβλάκι – Πού αγγίζει τα 6 ευρώ
Η ακτινογραφία της εκτόξευσης στην τιμή για ένα σουβλάκι - Από το «πρόχειρο και φθηνό» γεύμα, στην κατηγορία του είδους πολυτελείας
Πάνω από τα 4 ευρώ η μέση τιμή για ένα τυλιχτό σουβλάκι – Πού αγγίζει τα 6 ευρώ
τροχαία
Πάσχα: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών
Σε επιφυλακή η Τροχαία από αύριο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες ενόψει του Πάσχα - Τα μέτρα που λαμβάνονται
Πάσχα: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών
πασχα
Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας: Ανατροπή με ανοιξιάτικο σκηνικό μετά το κύμα Κακοκαιρίας
Το Μεγάλο Σάββατο αλλά και ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα ίσως εκδηλωθεί μια περιορισμένης έκτασης αστάθεια, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται ικανή να...
Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας: Ανατροπή με ανοιξιάτικο σκηνικό μετά το κύμα Κακοκαιρίας