Δολοφονία Άλκη: 21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως δολοφόνο οι συλληφθέντες
Εννέα συνολικά οι συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη - Απολογείται ο 23χρονος

Έναν 21χρονο Έλληνα «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο του Άλκη, οι οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή.

Και οι οκτώ, όλοι τους οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι σεσημασμένοι, συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες (06.02.2022) στη Θεσσαλονίκη, ενώ καταζητούνται ακόμη δυο ύποπτοι για τη δολοφονία του 19χρονου.

Αποτυπώματα και DNA τους εντοπίζονται σε ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος. Οι συλληφθέντες είναι επτά Έλληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας από 19 έως 21 ετών.

Συνολικά έχουν γίνει εννέα συλλήψεις.

Οι οκτώ από τους εννέα συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν ισχυριστεί στις αρχές ότι το δρεπάνι που έκοψε τη μηριαία αρτηρία του Άλκη, κρατούσε ένας 21χρονος Έλληνας, άτομο που είναι ανάμεσα σε εκείνα που συνελήφθησαν την Κυριακή.

Και αφού “φωτογραφίζουν” τον 21χρονο, “αθωώνουν” τον 23χρονο που απολογείται και ισχυρίζονται ότι ήταν μεν στον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του. 

Παράλληλα, αναμένεται η εισαγγελική παραγγελία για να ληφθούν αποτυπώματα και DNA και να εξεταστούν σε σχέση με εκείνα στο όπλο του φόνου ώστε να διαπιστωθεί και με επιστημονικά στοιχεία αν όντως υπάρχει ταύτιση και ο 21χρονος είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Ο ίδιος, πάντως, για την ώρα αρνείται τις κατηγορίες. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο υπόπτων που διαφεύγουν. Ο ένας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλος του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα όπου έγινε έρευνα πριν από μερικές μέρες. Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος Αλβανός, φίλος του 23χρονου που απολογείται σήμερα και ο οποίος διέφυγε στη χώρα καταγωγής του λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ατ
Οι αταξίες του ιδιωτικού σχολείου του «βουνού» Ataxia στο Στείρι Βοιωτίας
Οι απογοητευμένοι γονείς που αναγκάστηκαν να πάρουν τα παιδιά τους από το αυτοαποκαλούμενο πρώτο «δημοκρατικό σχολείο του βουνού» και τα αναπάντητα...
Οι αταξίες του ιδιωτικού σχολείου του «βουνού» Ataxia στο Στείρι Βοιωτίας
ELLINIKHGLOSSA
Γλώσσα: Ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιεί όλη η ανθρωπότητα
Ο πλούτος της ελληνικής γλώσσας είναι τεράστιος, όπως αποδεικνύουν οι δεκάδες λέξεις που δανείσαμε παγκοσμίως για να έχουν να συνεννοούνται οι...
Γλώσσα: Ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιεί όλη η ανθρωπότητα