Δολοφονία Άλκη: 21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως δολοφόνο οι συλληφθέντες
Εννέα συνολικά οι συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη - Απολογείται ο 23χρονος

Έναν 21χρονο Έλληνα «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο του Άλκη, οι οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή.

Και οι οκτώ, όλοι τους οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι σεσημασμένοι, συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες (06.02.2022) στη Θεσσαλονίκη, ενώ καταζητούνται ακόμη δυο ύποπτοι για τη δολοφονία του 19χρονου.

Αποτυπώματα και DNA τους εντοπίζονται σε ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος. Οι συλληφθέντες είναι επτά Έλληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας από 19 έως 21 ετών.

Συνολικά έχουν γίνει εννέα συλλήψεις.

Οι οκτώ από τους εννέα συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν ισχυριστεί στις αρχές ότι το δρεπάνι που έκοψε τη μηριαία αρτηρία του Άλκη, κρατούσε ένας 21χρονος Έλληνας, άτομο που είναι ανάμεσα σε εκείνα που συνελήφθησαν την Κυριακή.

Και αφού “φωτογραφίζουν” τον 21χρονο, “αθωώνουν” τον 23χρονο που απολογείται και ισχυρίζονται ότι ήταν μεν στον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του. 

Παράλληλα, αναμένεται η εισαγγελική παραγγελία για να ληφθούν αποτυπώματα και DNA και να εξεταστούν σε σχέση με εκείνα στο όπλο του φόνου ώστε να διαπιστωθεί και με επιστημονικά στοιχεία αν όντως υπάρχει ταύτιση και ο 21χρονος είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Ο ίδιος, πάντως, για την ώρα αρνείται τις κατηγορίες. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο υπόπτων που διαφεύγουν. Ο ένας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλος του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα όπου έγινε έρευνα πριν από μερικές μέρες. Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος Αλβανός, φίλος του 23χρονου που απολογείται σήμερα και ο οποίος διέφυγε στη χώρα καταγωγής του λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Κοζάνης
Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης: Διαμαρτυρία με «Zombie» και μουσικές αιχμές για τα κενά
Με μια μουσικοθεατρική παράσταση και το θρυλικό κομμάτι των Cranberries, οι μαθητές έστειλαν μήνυμα για τις ελλείψεις στα Καλλιτεχνικά Σχολεία
Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης: Διαμαρτυρία με «Zombie» και μουσικές αιχμές για τα κενά
Η Σοφία Ζαχαράκη στην Κοζάνη
Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας: Σχετικά με την επίσκεψη της υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαρακη
Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφίας Ζαχαράκη στην Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας
Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας: Σχετικά με την επίσκεψη της υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαρακη
Παύλος Πολάκης
Πολάκης κατά Μητσοτάκη: «Θα μείνεις στην ιστορία μαζί με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο»
«Ο Παπαδόπουλος ψήφισε νόμο για "αυτόματο διαζύγιο"» - Πυρά του Παύλου Πολάκη για την τροπολογία Κεφαλογιάννη περί συνεπιμέλειας
Πολάκης κατά Μητσοτάκη: «Θα μείνεις στην ιστορία μαζί με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο»