Αστυνομικός καταγγέλλει ότι διοικήσεις ομάδων μεταφέρουν σάκους με πιστόλια ευθείας βολής για οπαδούς
Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη ανώνυμα ενεργός αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας!

Συγκεκριμένα στο Metropolis μίλησε ένας αστυνομικός, ενεργός, της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, και περιέγραψε κάτι το οποίο πραγματικά σοκάρει.

Τι; Πως, ο ίδιος ήταν παρών σε περιστατικό στο οποίο ανάμεσα στις αποσκευές της ομάδας για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα υπήρχαν και κάποιες με καπνογόνα, και πιστόλια ευθείας βολής, προφανώς για… λογαριασμό των οπαδών. Κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα…

«…ήμουν παρόντας στο περιστατικό και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα αποδυτήρια γιατί είχα δεχτεί την εν λόγω εντολή. Εκείνη την ώρα ήρθαν τρεις οργανωμένοι φίλοι της ομάδας και πήραν τα σακίδια από τα αποδυτήρια για να τα παραλάβουν, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία εντολή για να αντιδράσουμε», ανέφερε.

«Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω και μου έχει τύχει πολλές φορές σαν περιστατικό. Μου είχε πει ένας ανώτερος μου ότι αν συνεχίσουμε θα βρεθούμε και οι δύο στο Σουφλί.

Μαζί με τα νερά, είχαμε βρει σε καπνογόνα αλλά και πιστόλια ευθείας βολής, ήμουν παρόντας στο περιστατικό και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα αποδυτήρια γιατί είχα δεχτεί την εν λόγω εντολή.

Εκείνη την ώρα ήρθαν τρεις οργανωμένοι φίλοι της ομάδας και πήραν τα σακίδια από τα αποδυτήρια για να τα παραλάβουν, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία εντολή για να αντιδράσουμε», είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα