23xronos thessaloniki
Stringer / SOOC
Ένα ρόπαλο που βρέθηκε δίπλα στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη φέρει ίχνη του 23χρονου φερόμενου ως δράστη - Τι δείχνουν οι τηλεφωνικές κλήσεις

Ένα ρόπαλο που βρέθηκε δίπλα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είναι το αποδεικτικό στοιχείο της ενοχής του 23χρονου φερόμενου ως δολοφόνου, ο οποίος έχει συλληφθεί από την Τετάρτη και σήμερα Πέμπτη καταδικάστηκε σε 4 χρόνια και 3 μήνες κάθειρξη χωρίς αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή για ευρήματα σε σύνδεσμο, ενώ αυτή είναι μόνο η πρώτη του ποινή.

Σύμφωνα με το Open, πάνω σε αυτό το ρόπαλο έχουν εντοπιστεί στοιχεία τόσο του θύματος όσο και το δράστη.

Παράλληλα έχουν «μιλήσει» και οι τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς υπάρχει πλέον υλικό το οποίο φανερώνει με ποιους μίλησε ο 23χρονος μετά τη δολοφονία του Άλκη και με ποιους μίλησε αφότου διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα. Στα τηλεφωνήματα αυτά έχει μιλήσει με κάποια από τα 10 - 15 άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.

Το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ εδώ και αρκετό καιρό είχε κάνει μία «χαρτογράφηση» των χούλιγκαν της Θεσσαλονίκης και λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του οι Αρχές γνώριζαν καλά, ποιο βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και το μόνο που έλειπε ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία να σχηματιστεί η δικογραφία.

Τουλάχιστον δύο ακόμα από τα άτομα που επέβαιναν στα αυτοκίνητα που σταμάτησαν στη Χαρίλαου και συμμετείχαν στην επίθεση και στγ δολοφονία του αδικοχαμένου φοιτητή, έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε μπαράζ ερευνών για να βρεθούν τα άτομα που συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση και η συμμετοχή των δύο αυτών ατόμων φαίνεται πως έχει «δέσει». Σύμφωνα με το Open, στο ένα από τα δύο άτομα ανήκει το δεύτερο όχημα (μαύρο) που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί και φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (το ασημί όχημα ανήκει στον 23χρονο). Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλεια Θεσσαλονίκης το άτομο έχει εντοπιστεί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το δεύτερο άτομο που έχει τακτοποιηθεί ότι συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να συλληφθούν και οι δύο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την μαχαιριά που έκοψε τη μηριαία αρτηρία του Άλκη ο αδικοχαμένος φοιτητής έφερε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα των δραστών και μένει να ξεκαθαριστεί πόσοι και ποιο από τους δράστες χτυπούσαν εκείνον και τους φίλους του για να σχηματιστεί η δικογραφία σε βάρος τους.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει και σε έρευνες σε διάφορα στέκια οπαδών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη για να συλλεχθούν και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_1.jpg
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες
Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες