Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Άλκη στη Βέροια - Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους του
Σήμερα το μεσημέρι στη Βέροια θα κηδευτεί ο 19χρονος Άλκης που έπεσε θύμα άγριας δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα στις 12 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 19χρονου Άλκη που δέχθηκε δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας, όπου και θα γίνει η ταφή του. 

Κασκόλ και μπλούζες στο σημείο που δολοφονήθηκε

Πλήθος κόσμου από χθες αφήνει λουλούδια, σημειώματα και ανάβει κεριά, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή και παράλληλα να δείξουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Το σημείο όπου "'έσβησε" ο Άλκης έχει γεμίσει με λουλούδια αλλά και κασκόλ, καπέλα και μπλούζες της ομάδας του Άρη αλλά και άλλων ομάδων. 

thess.jpg

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου

Την εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου αναλαμβάνει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ποινικολόγος για την ανάληψη της εκπροσώπησης της οικογένειας, αναφέρει τα εξής:

"Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν".

Το χρονικό

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο 19χρονος είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα, με την ιατροδικαστή να αναφέρει ότι πολύ δύσκολα θα έμενε στη ζωή, ακόμη και αν δεν κατέληγε από αιμορραγία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

Σημειώνεται πως λίγες ώρες μετά την επίθεση, οι αρχές εντόπισαν το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης, ενώ τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko.jpg
Καταδίωξη μέρα μεσημέρι στον Νέο Κόσμο - Επιχείρησε να διαφύγει ενώ είχε μαζί του τον 10χρονο γιο του
Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και λίγο παρακάτω στην οδό Στρόμερ το όχημα του 43χρονου ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο όχημα
Καταδίωξη μέρα μεσημέρι στον Νέο Κόσμο - Επιχείρησε να διαφύγει ενώ είχε μαζί του τον 10χρονο γιο του