Νέα τροπή στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης
Μια εξέλιξη δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, ενόσω αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίτα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχει και νέα καταγγελία που αφορά σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Ειδικότερα, νεαρή γυναίκα που ζει στην Αθήνα, φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας. Η κοπέλα πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η εξέλιξη δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, ενόσω αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά

Η 27χρονη κοπέλα, την Παρασκευή το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον εισαγγελέα συνοδευόμενη από τη μητέρα της και κατήγγειλε βιασμό το 2016 όταν ήταν 21 ετών, κατονομάζοντας ως βιαστή της πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», η κοπέλα που ήταν κάτοικος Αθηνών τότε, είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα για τη Θεσσαλονίκη με μια φίλη της. Κάποιο από τα βράδια που παρέμεινε στη συμπρωτεύουσα, επισκέφθηκε ένα  νυχτερινό κέντρο μαζί με τη φίλη της.

hapi_biasmoy.jpg

Όπως καταγγέλλει η 27χρονη σήμερα κοπέλα, γνώρισε τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Παρά το ό,τι - όπως η ίδια δηλώνει - δεν είχε πιει ποσότητα αλκοόλ, εκείνο το βράδυ έχασε πλήρως την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, ωστόσο θυμάται ορισμένα πράγματα που συνέβησαν εκείνη τη νύχτα.

Στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, η 27χρονη κατήγγειλε πως βιάστηκε από άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας και ο οποίος διαδραματίζει σε αυτή την υπόθεση κεντρικό ρόλο.

Είναι προφανές, πως μέρα με τη μέρα, τα στόματα ανοίγουν και τα θύματα ενός ευρύτερου κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη και έχει πλοκάμια στην Αθήνα και την Κύπρο ως φαίνεται, αποφασίζουν να μιλήσουν παίρνοντας θάρρος και δύναμη από την ίδια τη Γεωργία Μπίκα.

Επιπροσθέτως από τις μέχρι τώρα έρευνες και καταθέσεις προκύπτει πως αστυνομικοί και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εμπλέκονται στο κύκλωμα αυτό και προστατεύουν τα μέλη του.

Την εμπλοκή αστυνομικών είχε αποκαλύψει ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς ο οποίος προσκόμισε στοιχεία που αναφέρονται σε κύκλωμα μαστροπείας, αποτελούμενο από τρεις ομάδες, το οποίο δρα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, «αλιεύοντας» νεαρά κορίτσια -ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών- για να τα μυήσουν τα μέλη του στα ναρκωτικά και να τα ωθήσουν σε πάρτι και στην πορνεία.

«Το κύκλωμα έχει πλοκάμια παντού, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Έχει και στην Αθήνα, όπου προσπαθούν τώρα τα αρχηγικά μέλη να ενεργοποιήσουν πολιτικά πρόσωπα για να τους καλύψουν», διευκρινίζει ο έγκριτος νομικός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα