Βιασμός 24χρονης: Τρεις δικογραφίες για την υπόθεση - Μήνυση στον εργοδότη της 24χρονης
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι τρεις δικογραφίες και η μήνυση στον εργοδότη της Γεωργίας - Τη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις

Τρεις διαφορετικές δικογραφίες είναι ανοιχτές για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το dikastikoreportaz.gr , η πρώτη δικογραφία αφορά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, η δεύτερη με καταγγελίες οργανωμένου κυκλώματος που οδηγεί νεαρές γυναίκες στην πορνεία και η τρίτη αφορά μήνυση του Μάνου Παπαδόπουλου που κατηγορεί τον εργοδότη της 24χρονης για ξυλοδαρμό. 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, η 24χρονη γυναίκα έδωσε νέα κατάθεση ενώπιον της ανακρίτριας η οποία διερευνά την υπόθεση προσκομίζοντας μάλιστα τις γραπτές επικοινωνίες, τις οποίες είχε με τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Από τα μηνύματα προκύπτει φορτικότητα από μέρος του Παπαδοπουλου προκειμένου η 24χρονη να δώσει τελικά το παρών. Μάλιστα η ίδια κατέθεσε ότι και στο παρελθόν ο Μάνος Παπαδόπουλος την είχε καλέσει σε παρόμοιες «εκδηλώσεις».

Εκτός από την Γεωργία Μπίκα, στην ανακρίτρια κατέθεσε και ο εργοδότης της Χρήστος Καραθανάσης, ο οποίος ήταν ο πρώτος με τον οποίο η 24χρονη επικοινώνησε το επόμενο πρωινό ανακοινώνοντας του ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο επιχειρηματίας και επικεφαλής της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ήταν ο πρώτος, μαζί με έναν φίλο του ο οποίος κατέθεσε επίσης, που αντίκρισαν την κοπέλα σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση.

Στο πλαίσιο των καταγγελιών για οργανωμένο κύκλωμα, κλήθηκε και κατέθεσε στην Ασφάλεια Θεσσαλονικης ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος θεωρείται ύποπτος αλλά δεν έχει καταστεί, μέχρι στιγμής, κατηγορούμενος.

Μήνυση του Μάνου Παπαδόπουλου στον εργοδότη της 24χρονης

Η τρίτη δικογραφία, αφορά στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος κατηγορεί τον επιχειρηματία και εργοδότη της Γεωργίας Μπίκα, Χρήστο Καραθανάση για αρπαγή και ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι ο Παπαδόπουλος είχε ανεβάσει ένα αρχικό στόρι στο Instagram στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για όσα συνέβησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου, ενώ μετά από 10 ημέρες με νέα ανάρτηση ισχυρίσθηκε ότι είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ότι ουσιαστικά αναγκάστηκε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Γι αυτή την υπόθεση η οποία επίσης διερευνάται ο Παπαδόπουλος κατονόμασε τον Καραθανάση ενώ στρέφεται και κατά πάντως άλλου υπευθύνου.

Νέες καταθέσεις τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, αναμένονται νέες καταθέσεις και πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να καταθέσουν ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς και η 17χρονη που ήταν μαζί με τη Γεωργία.

Μέχρι σήμερα η αστυνομία κατάσχεσε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα σπίτια τους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κοινωνικός τουρισμός voucher
Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher
Στο alfavita.gr μπορείτε να κατεβάσετε την λίστα με τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού και να δείτε αν είστε δικαιούχος του voucher
Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher
Θλίψη και απελπισία
Σιωπηλή κρίση στην παιδική ψυχική υγεία: 1 στα 7 παιδιά αντιμετωπίζει διαταραχή
Οι ελλείψεις στις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας αφήνουν χιλιάδες οικογένειες χωρίς στήριξη, ενώ πολλοί γονείς αναγκάζονται ακόμη και να δανειστούν...
Σιωπηλή κρίση στην παιδική ψυχική υγεία: 1 στα 7 παιδιά αντιμετωπίζει διαταραχή