kakokairia xioni athina
Aris Oikonomou / SOOC
Αποσύρονται σταδιακά λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος

Σταδιακά έχουν αρχίσει να αποσύρονται οχήματα από τις λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ, στις οποίες το οδόστρωμα παρουσιάζει μεγάλη ολισθηρότητα λόγω παγετού.

Επισυνάπτεται ο πίνακας 1 στον οποίο περιλαμβάνονται οι γραμμές οι οποίες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας μετά τις 18:30 και ο πίνακας 2 με τις υπόλοιπες γραμμές στις οποίες θα διεξάγονται δρομολόγια έως τις 21.00.

Λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού στο οδικό δίκτυο και αύριο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται μετά τις 06:00.

Οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου αυτό είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με προτεραιότητα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, επισημαίνει σε ενημέρωση του ο Όμιλος ΟΑΣΑ.

Δείτε τον πίνακα 1

Δείτε τον πίνακα 2

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος: Εγκύκλιος για δράσεις στα σχολεία στις 27 Ιανουαρίου
Εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας: Εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα στα σχολεία – Οι οδηγίες στους εκπαιδευτικούς
Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος: Εγκύκλιος για δράσεις στα σχολεία στις 27 Ιανουαρίου